Bozüyük Belediyesi çalışmaları

Bozüyük Belediyesi tarafından toprak sahanın yabani otlardan temizlenerek yürüyüş parkuru haline getirildiği bildirildi

Bozüyük Belediyesi çalışmaları
Bozüyük Belediyesi çalışmaları
GİRİŞ 30.07.2015 15:47 GÜNCELLEME 30.07.2015 15:47

Bozüyük Belediyesi tarafından toprak sahanın yabani otlardan temizlenerek yürüyüş parkuru haline getirildiği bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, 4 Eylül Mahallesi'ndeki toprak sahanın yağışların ardından büyüyen yabani otlardan temizlenerek düzenli bir hale getirildiği belirtilerek, sporseverlerin koşu ve yürüyüş parkuru olarak kullandığı kaydedildi.

Ayrıca 4 Eylül Mahallesi'nde Cezmi Or Caddesi ile Tevfik Fikret Caddesi arasında bulunan Gençlik Parkına 6 metre çapında havuz yapıldığı bildirilerek, yaz döneminde vatandaşların gece ve gündüz uğrak yeri olan Gençlik Parkının yalnızca havuz kenarıyla değil, spor tesisleri ve çocuk oyun alanları ile de yoğun ilgi gördüğü ifade edildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde öğrencilerin sportif faaliyetlere katılarak, fiziksel performanslarını arttırmak, sağlıklı gelişmelerini ve bilmedikleri spor dallarında eğitim almalarını sağlamak ve yaz tatilini en iyi şekilde değerlendirmelerine yardımcı olmak amacıyla yaz spor okulu etkinliklerinin düzenlendiği belirtildi.

 
KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!