Hayırseverden Kumluca'ya üçüncü çeşme

 Kumluca'da yaşayan 78 yaşındaki hayırsever Gülgün Biçer, üçüncü çeşme yaptırmak için Kumluca Belediyesi'ne başvurdu.

Hayırseverden Kumluca'ya üçüncü çeşme
Hayırseverden Kumluca'ya üçüncü çeşme
GİRİŞ 30.07.2015 16:53 GÜNCELLEME 30.07.2015 17:30

Kumluca Belediyesine başvuran Gülgün Biçer, ilçeye üçüncü bir çeşme yaptırmak istediğini belirterek, kendisine uygun yer gösterilmesini istedi.

Tarih boyunca insanlığa faydalı eserlerin cami, eğitim kurumları ve su hayratları olduğunu ifade eden Biçer, şöyle konuştu:

"Ben de imkanlarım dahilinde önce annem ve babam adına bir çeşme yaptırdım. Sonra kayınvalidem ve kayınbabam adına ikinci çeşmeyi yaptırmak nasip oldu. İmkanlarım el verdiği takdirde üçüncü çeşmeyi de yaptırmak istiyorum. İnşallah bu eserlerden insanlar faydalanır, bizlere, anne babalarımıza hayır duada bulunurlar."

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya da Biçer'e örnek davranışından dolayı teşekkür etti. Çetinkaya, bir gelin olarak kayınbabası ve kayınvalidesi adına hayrat yaptırdığı için de Biçer'i kutladı. Çetinkaya, "Kendisi bu davranışıyla günümüz gelinlerine örnek oluyor" diye konuştu.

Çetinkaya, belediye olarak çeşme ihtiyacı duyulan bir yer tespit ettiklerinde Gülgün Biçer'i bilgilendireceklerini, ayrıca bu gibi hayır yapmak isteyen vatandaşlara da yardımcı olacaklarını bildirdi. 

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Şoke eden görüntüler: Gazetecileri tekme tokat dövdüler
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası