Manavgat'ta "Hoşgeldin Bebek Projesi" başlatıldı

Manavgat Belediyesi, ilçede dünyaya gelen tüm bebeklerin ailelerine, içinde zıbından battaniyeye malzemelerin bulunduğu hediye kutuları dağıtmaya başladı

Manavgat'ta "Hoşgeldin Bebek Projesi" başlatıldı
Manavgat'ta "Hoşgeldin Bebek Projesi" başlatıldı
GİRİŞ 30.07.2015 17:54 GÜNCELLEME 30.07.2015 18:07

Manavgat Belediyesi, ilçede "Hoşgeldin Bebek" adıyla yeni bir proje başlattı.

Belediye tarafından yürütülen proje kapsamında, bebeklerin ihtiyacına yönelik belirlenen eldiven, zıbın, fanila, battaniye, tulum ve çorap gibi malzemelerden oluşan hediye kutuları hazırlandı. Kutuların ilk dağıtımı, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen tarafından yapıldı. Başkan Sözen, sabah saatlerinden itibaren bebekleri yeni dünyaya gelmiş 5 aileyi ziyaret etti.

Sözen, Yayla Mahallesi'nde Mehmet Muhammet Arı bebeği, Şelale Mahallesi'nde Yağız Ali Hankulu bebeği, Yukarıpazarcı Mahallesi'nde Resul Can Şenkaya bebeği, Emek Mahallesi'nde Nazif Mert Cengiz bebeği ve Aşağıpazarcı Mahallesi'nde ise İclal Serra Sargın bebeği ziyaret etti.

Ailelere bebekleri için hayırlı ve sağlıklı ömürler dileyen Sözen, yaptığı konuşmada:

"Onları bu en mutlu günlerinde yalnız bırakmamayı hedefledik. İlk ziyaretlerimizi gerçekleştirerek hediye paketlerini sunduk. Projemiz sürekli devam edecek. Bütün yenidoğan bebeklerimize ayrım yapmadan paketlerimizi hediye edeceğiz. Ekiplerimiz nüfus müdürlüğünden takip etmek suretiyle yeni doğan bebeklerimize ulaşacak. Tüm bebeklerimize ve ailelerine sağlıklı, mutlu, huzurlu yarınlar diliyorum."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?