PKK telsizlerinde büyük telaş

Türk jetlerinin PKK hedeflerine düzenlediği operasyonların yarattığı panik havası teröristlerin telsiz konuşmalarına yansıdı.

PKK telsizlerinde büyük telaş
PKK telsizlerinde büyük telaş
GİRİŞ 31.07.2015 02:46 GÜNCELLEME 31.07.2015 10:01
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Başbakan Davutoğlu’na sunulan telsiz görüşmelerinde örgüt üyelerinin, ''Hepimizi tek tek biliyorlar'' ifadeleri kullandığı öğrenildi
 
PKK'LILAR PANİKTE
 
Örgütün, ''derin ve yoğun bir panik'' içinde olduğu istihbarat raporlarına yansıdı. Davutoğlu’na da sunulan örgütün telsiz görüşmeleri de örgütteki yoğun panik havasını gösterdi.

Teröristlere telsiz üzerinden operasyonlara karşı talimatlar verilirken, ''hepimizi tek tek biliyorlar'', ''sokağa çıkınca izliyorlar'' gibi kayıtlar olduğu görüldü. İstihbarat raporlarında, PKK’nın önce iki polisin şehit edilmesini üstlenip bir hafta sonra da, ''kendi kontrollerinde olmayan grubun'' yaptığını açıklamasının da bu paniğin bir yansıması olarak değerlendiriliyor.

İstihbarat raporları ve telsiz konuşmalarına göre Ceylanpınar’da iki polisin şehit edilmesi olayı; ''tartışmasız'' PKK tarafından organize edildi.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 12
  • kara 8 yıl önce Şikayet Et
    dönmek yok...hainleri ülkemizden kovasıya veya tamamını öldüresiye kadar devam...
    Cevapla
  • Ahmey 8 yıl önce Şikayet Et
    Idam istiyoruz cidden artik idam gerekli
    Cevapla
  • Kafkasyalı 8 yıl önce Şikayet Et
    güvenlik güçleriyle çatışmaya giren teröristleri yaralı ele geçirmeyeceksin.Yaralı olsa da sıkacaksın.Çünkü bu çatışmaya girmekle ölmeyi göze almış zaten.O zaman öldüreceksin.Teslim alma da olmayacak.
    Cevapla
  • FAHRİ 8 yıl önce Şikayet Et
    PKK nın yapacağı tek şey silahı gömmektir.
    Cevapla
  • yeni türkiye 8 yıl önce Şikayet Et
    gereken ne ise yapılacak... dağa çıkmış ve olaylara karışmamış ve kan dökmemiş olanları bir an önce kaçıp güvenlik güçlerine teslim olsun... yoksa sonları bir hiç olacak...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'den AB'ye rest: Hiçbir zaman kabul görmeyecek
Son dakika haberi: MİT'ten yeni operasyon: Fehmi Oral Meşe yakalandı!