Gümüşhane'den kısa kısa

 Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz, yapımı devam eden yeni Gümüşhane Devlet Hastanesinde incelemede bulundu.

Gümüşhane'den kısa kısa
Gümüşhane'den kısa kısa
GİRİŞ 31.07.2015 14:15 GÜNCELLEME 31.07.2015 14:15

Yavuz, beraberindeki Vali Yardımcıları İsmail Özkan ve Şenol Turan ile hastane inşaatını gezerek, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Özgür Çelebi ve yüklenici firma yetkilisinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Yavuz, hastanenin çevre düzenlemesi ve yol çalışmalarını da inceledi.

- Kaymakam Kafkas'dan köy ziyareti

Torul Kaymakamı Hakan Kafkas, Zigana köyünü ziyaret etti.

İlçede yeni göreve başlayan Kafkas, Zigana köyü muhtarı ve sakinleriyle bir araya geldi. Köyde incelemede bulunan Kafkas, sorunları ve talepleri dinledi.

Vatandaşla bir süre sohbet eden Kafkas, daha sonra Zigana Köyü Doğa Okulu ile Zigana Köyü Güneş Sanat Evi'ni de ziyaret etti.

- Kelkit'te asfaltlama çalışmaları

Kelkit ilçesinde yollarda asfaltlama çalışması yapılıyor.

Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, ilçe genelinde yol asfaltlama çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini belirtti.

Bozuk stabilize yollarda birinci kat asfaltı tamamlayıp, en kısa zamanda ikinci kat asfalt çalışmasına başlamayı planladıklarını vurgulayan Yılmaz, şöyle devam etti:

"Geçmiş yıllarda birinci kat asfaltı yapılan İnönü, Bahçelievler ve Cumhuriyet Mahallesi'ndeki 34 bin metrekare yolun ikinci kat asfalt çalışmasına başladık. Burada 680 metreküp mucur ve 55 ton asfalt bitüm kullanılacak. Geçen yıl asfalt tabanı hazırlanan 18 bin 300 metrekare alanın tamamında birinci kat asfalt yapımına başlandı. Burada da 366 metreküp mucur, 37 ton asfalt astarı ve 32 ton bitüm kullanılacak."

Yılmaz, ayrıca ihtiyaç duyulan stabilize olan sokaklarda da hem asfalt tabanı hazırlama hem de birinci kat asfalt yapım işi gerçekleştirileceğini kaydetti.

 
KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt