Polise atılan roket evin damına düştü

Hakkari'de dün akşam çıkan olaylara müdahale için giden zırhlı polis aracına göstericiler roketatarla ateş açtı.

Polise atılan roket evin damına düştü
Polise atılan roket evin damına düştü
GİRİŞ 31.07.2015 16:34 GÜNCELLEME 31.07.2015 16:34
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Bir eve isabet eden roket mermisi çatıda delik açtı. PKK'ya yapılan hava operasyonlarını protesto etmek için dün akşam Hakkari'nin Gazi Mahallesi'nde bir grup gösteri yaptı. Yollara barikat kurup ateş yakan ve slogan atan göstericilere polis müdahalede bulundu. Müdahale sırasında ise polisin zırhlı araçlarına roketli saldırı düzenlendi. Ancak zırhlı polis aracına atılan roket mermisi Tahir Selçuk'un evinin çatısına düşerek büyük bir gürültü ile patladı. Patlamayla birlikte Selçuk, evdeki eşi ve iki çocuğuyla kendisini dışarı attı.

Polis bugün olay yerine giderek geniş güvenlik önlemleri altında Selçuk'un evinde inceleme yaptı. Roket mermisinin düştüğü çatıda delil toplayan polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • Abdurrahman SAMUR 8 yıl önce Şikayet Et
    şimdiye kadar HAKKARİ de devlet varmıydı ki de vatandaşda devlewte yardımcı olmuyor ki
    Cevapla
  • Şehrin İçinde Roket Atmak Nedir Arkadaş 8 yıl önce Şikayet Et
    Şehrin içinde Roket atmak nedir arkadaş biz bu devletin vatandaşı değilmiyiz devlete yetkiyi vatandaşlar vermiyor mu vatandaşlar da diyor ki ne kadar hain, nankör, kalleş varsa hepsini asın, kesin vurun öldürün sürün bu ülkeden ne halleri varsa görsün devletin malına zarar vereni, otobüs yakanı, öldürün gitsin hapise atıp bide bizim vergilerimiz ile onlara neden bakacaksınız.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Siyonist barbarlar sivilleri öldürüp dozerle taşıdı!İşte soykırımın kanıtı o anlar
Seçime 3 gün kala CHP'de kaos! Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu kavgası