Tatvan'da 400 öğretmene başarı belgesi

 Tatvan ilçesinde görev yapan ve eğitimde başarı sağlanmasına katkı sunan 400 öğretmen, başarı belgesi aldı.

Tatvan'da 400 öğretmene başarı belgesi
Tatvan'da 400 öğretmene başarı belgesi
GİRİŞ 31.07.2015 18:10 GÜNCELLEME 31.07.2015 18:13

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında elde edilen başarıyla Tatvan'daki TEOG puanı yüzde 50,08'den, 54,91'e çıktı.

Sınav sonuçlarına göre, ilçede sınava katılan bin 964 öğrencinin aldığı 373,146 puanla Tatvan il birinciliği elde etti.

İlçenin eğitimdeki başarısının yükselmesine katkı sunan 400 öğretmene, Tatvan Milli Eğitim Müdürü Abdullah Yüzer tarafından üstün başarı belgesi verildi.

Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, 2014-2015 eğitim öğretim yılında yapılan TEOG sınavında Tatvan'ın il birinciliği elde ettiğini söyledi.

Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada başarı çıtasını yükseltmek için ekip olarak ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Erkan, şöyle konuştu:

"Bundan sonra da önümüze yeni hedefler koyarak, geçmişin muhasebesini yapıp, artı ve eksilerimizi değerlendireceğiz. Bir tek öğrenciyi dahi ihmal etmeden, karakter ve kişilik eğitimlerini işin merkezine koyacağız. Ülke genelinde en iyi yerlerde rekabet anlayışı ve amacıyla, alınan başarılı sonuçların motivasyonuyla ilçemizi ve ilçemizin istikbali gençleri en iyi yerlere taşıyacağımızdan şüphem yoktur. Bu konuda milli eğitim teşkilatına ve velilerimize teşekkür ediyorum. Başarılarından dolayı tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İBAN kiralamaya ağır cezalar geliyor! Maliye geniş çaplı çalışma başlattı
DEM Partili Koçyiğit: CHP'nin İstanbul'u kazanmasını kent uzlaşısı formülü belirledi