Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce:

"3-5 tane kimliği, şahsiyeti, izzeti, iffeti, haysiyeti olmayan katilden, bu ülkenin korkmayacağını herkes bilsin"

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce:
Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce:
GİRİŞ 31.07.2015 18:11 GÜNCELLEME 31.07.2015 18:11

 Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, "3-5 tane kimliği, şahsiyeti, izzeti, iffeti, haysiyeti olmayan katilden, bu ülkenin korkmayacağını herkes bilsin" dedi.

Şırnak'ta terörist saldırı sonucu şehit edilen Piyade Teğmen İbrahim Tanrıverdi'nin cenazesine katılmak üzere Malatya'ya gelen Güllüce, kentte çeşitli temaslarda bulundu. Malatya Büyükşehir Belediyesini ziyaretinin ardından şehit Tanrıverdi'nin evine geçen Güllüce, aileye başsağlığı diledi.   

Evin önünde kurulan taziye çadırına gelen Bakan Güllüce, şehidin babası Hasan ve abisi Cengiz Tanrıverdi'ye taziyelerini iletti.   

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun selamlarını ileten Güllüce, Türkiye'nin 3-5 teröriste pabuç bırakmayacak kadar birlik, dirlik içinde olan büyük bir ülke olduğunu vurguladı. Güllüce, "Bu ülke, tarihten, coğrafyadan gelen azametiyle, iradesiyle büyük bir ülke. Teröre pabuç bırakmayacak. 3-5 tane kimliği, şahsiyeti, izzeti, iffeti, haysiyeti olmayan katilden, bu ülkenin korkmayacağını herkes bilsin. Kimseye, katillere bu ülke pabuç bırakmaz. Devletimiz, milletimizle inşallah el ele vererek, bütün dünyadaki şer güçleri, Türkiye üzerindeki hesaplarını birlikte alt edeceğiz. Allah hepimizin yarımcısı olsun" diye konuştu. 

Yeşilyurt İlçe Müftüsü  Mehmet Çinar'ın Kur'an-ı Kerim okuyup dua ettiği ziyarette, Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti Malatya milletvekilleri Mustafa Şahin, Nurettin Yaşar ve Bülent Tüfenkci ile AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı da bulundu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
TSK'dan terör örgütüne büyük darbe: 19 terörist etkisiz hale getirildi!
Herkes birbirini ihbar ediyor! IBAN korkusu Maliye'yi kilitledi!