Ordu Valisi Balkanlıoğlu:

"Vatandaşımızın her türlü ihbarını değerlendiriyoruz. Allah'a çok şükür Ordu'da ve bölgemizde herhangi bir sıkıntı yok"

Ordu Valisi Balkanlıoğlu:
Ordu Valisi Balkanlıoğlu:
GİRİŞ 31.07.2015 19:09 GÜNCELLEME 31.07.2015 19:09

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, vatandaşın her türlü ihbarını değerlendirdiklerini belirterek, "Allah'a çok şükür Ordu'da ve bölgemizde herhangi bir sıkıntı yok" dedi.

Vali Balkanlıoğlu, katıldığı bir programın ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Balkanlıoğlu, bir gazetecinin, 'mevsimlik tarım işçileri şehre gelmeye başladı, bu duruma bağlı olarak olumsuz yönde ihbar geliyor mu' sorusu üzerine, fındık toplamak üzere şehre gelen işçilerin misafirleri olduğunu söyledi.

Tarım işçilerinin, ekmeğinin peşinde insanlar olduğunu ifade eden Balkanlıoğlu, "Gelen arkadaşlarımızla ilgili her türlü tedbiri alıyoruz. 'İçlerinde yanlış yapan bulunabilir' diye de tarafımızdan her türlü tedbir alınıyor. Vatandaşımız bu konuda müsterih olsun. Ekmeğinin peşindeki insanları yanlış anlayıp, bunları memlekete sıkıntı çıkaran teröristlerle bir tutmasınlar. Zaten onların hedefi de bu" diye konuştu.

Balkanlıoğlu, ekmeğinin peşindeki tarım işçilerine kardeşçe davranılması ve misafirperverlik gösterilmesi gerektiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde yaşanan terör örgütünün hain saldırıları, Karadeniz'de nefrete dönüştü. Bu durum da normal. Vatandaşlarımız tarafından emniyete ve jandarmaya çeşitli ihbarlarda bulunuluyor. Bu ihbarlar, 'şurada üç silahlı adam gördük', 'burada şunu gördük' gibi. Emniyetimiz ihbarları dikkatli şekilde değerlendiriyor. Her seferinde baktık. Bunlar bölgede maden çalışması yapanlar, elektrik kurumunun işçileri ya da fındık tarlasına çalışmaya giden arkadaşlar çıktı. Vatandaşımızın her türlü ihbarını değerlendiriyoruz. Allah'a çok şükür Ordu'da ve bölgemizde herhangi bir sıkıntı yok. Olması da düşünülemez. Zaten buradaki halk vatanına, milletine bağlı. En ufak bir sıkıntı olursa zaten güvenlik güçlerimizle işbirliği yapıyorlar."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Dubai'de sel hayatı felç etti! Yönetim halka uyarılarda bulundu...
Bakan Yerlikaya açıkladı: Cezalar iptal edildi