Bilboardlardan Türk bayrağı resimlerinin söküldüğü iddiası

Manisa'da, Şehzadeler ve Yunusemre ilçelerinde bilboardlardaki Türk bayrağı resimlerinin ilçe belediyelerinin zabıta ekiplerince sökülerek çöpe atıldığı iddia edildi.

Bilboardlardan Türk bayrağı resimlerinin söküldüğü iddiası
Bilboardlardan Türk bayrağı resimlerinin söküldüğü iddiası
GİRİŞ 31.07.2015 19:30 GÜNCELLEME 31.07.2015 19:30

Manisa Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, son günlerdeki terör olaylarına tepki göstermek amacıyla şehrin çeşitli noktalarındaki bilboardlara Türk bayrağı resimleri asıldığı belirtildi.

Açıklamada, Şehzadeler ve Yunusemre ilçelerinde, ilçe zabıta ekiplerince bilboardlardaki bayrak resimlerinin sökülerek çöpe atıldığı ileri sürüldü.

Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir, gazetecilere yaptığı açıklamada, iddiaların doğru olmadığını savundu. Şehzadeler Belediyesi'nce böyle bir şey yapılmasının mümkün olmadığını belirten Demir, "Biz Manisa'daki tüm bilboardları bayraklarla donattık, ayrıca Manisa merkezde 5 bin adet Türk bayrağı dağıttık. Şehzadeler Belediyesine ait olan bilboardların gasbedilmesi için birileri bayrağı kullanmaya çalışıyorlar" diye konuştu. 

Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Can Mercül ise hiçbir çalışanlarının bilboardlardan bayrak resimlerini indirmediğini dile getirerek, şunları kaydetti:

"Kendi sorumluluk sahasındaki bilboardlara bir şey asmıyorlar, geliyorlar bizim alanımızdaki bilboardlara baskı yapıyorlar. Yollar, parklar, yeşil alanlar kimin sorumluluğundaysa o yolların çöpünü kim topluyorsa, oradaki parklara kim bakıyorsa bilboardlar da onundur. Bayrak herkesin hassasiyeti olduğu için Büyükşehir buradan çalışıyor. Konu ondan kaynaklanıyor.  O bilboardlardan bayrakları indirenler kesinlikle Yunusemre Belediyesi personeli değil."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası
Etiketlerde bir devrin sonu, Erdoğan duyurmuştu! Artık fiyatları onlar belirleyecek