Osmaniye'deki terör saldırısı

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, kentteki terör saldırısına ilişkin, "Şu an ilimizde sansasyonel haberler dolaşmaktadır. Toplumumuzu etkileyecek herhangi bir şey söz konusu değildir" dedi.

Osmaniye'deki terör saldırısı
Osmaniye'deki terör saldırısı
GİRİŞ 31.07.2015 20:49 GÜNCELLEME 31.07.2015 20:49

Kara, saldırıda yaralanan polis memuru ve belediye personelini tedavi gördükleri özel hastanede ziyaret ettikten sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, saldırıyı kınadığını söyledi.

Polis memuru Bünyamin Özalp ile belediye personeli Mehmet Kiraz'ın hayati tehlikelerinin bulunmadığını belirten Kara, "Kalleşçe yapılan terör saldırısıdır. Şu an ilimizde sansasyonel haberler dolaşmaktadır. Toplumumuzu etkileyecek herhangi bir şey söz konusu değildir. Güvenlik güçlerimiz üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapmaktadır. En kısa zamanda onlara gereken dersi vereceklerine inanıyorum" diye konuştu.

Kara ayrıca, su deposuna yapılan saldırı nedeniyle çıkan "içme suyunun zehirlendiği" yönündeki haberlerin asılsız olduğunu bildirdi.

 Yaralıların sağlık durumu hakkında bilgi veren hastanede görevli doktor Serap Aygün de Özalp ve Kiraz'ın genel durumlarının iyi olduğunu bildirdi.

Bu arada, Osmaniye Valiliğinden yapılan açıklamada da "Saldırıda birisi sivil polis memuru biri özel güvenlik görevlisi olmak üzere 2 güvenlik görevlimiz yaralanmıştır. Yaralılarımız tedavi altına alınmış olup hayati tehlikeleri bulunmamaktadır" ifadelerine yer verildi.

Osmaniye'deki Karaçay Mesire Alanı'ndaki belediyeye ait su deposundaki görevlilere yönelik silahlı saldırıda 1 polis memuru ile 1 belediye personeli yaralanmıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!