Teröristler 70 yolcuyu rehin alıp otobüsü yaktı

Kars-Erzurum-Iğdır karayolunu ulaşıma kapatan PKK’lı bir grup terörist yaklaşık 70 yolcuyu rehin aldı.

Teröristler 70 yolcuyu rehin alıp otobüsü yaktı
Teröristler 70 yolcuyu rehin alıp otobüsü yaktı
GİRİŞ 01.08.2015 01:20 GÜNCELLEME 01.08.2015 01:23
Bu Habere 62 Yorum Yapılmış

Kars-Erzurum-Iğdır karayolunu ulaşıma kapatıp yaklaşık 70 yolcuyu rehin tutan PKK’lı teröristler yolcuları serbest bıraktıktan sonra 1 belediye otobüsü 3 TIR'ı ateşe verdi.

Alınan bilgiye göre, PKK'lı bir grup terörist gece saatlerinde Kars- Erzurum- Iğdır karayolunu bir taraftan hendek kazarak diğer taraftan da bomba patlatarak çift taraflı olarak ulaşıma kapattı.

Teröristler, arada kalan Kağızman Belediyesine ait yolcu otobüsü ve diğer araçlardaki yaklaşık 70 kişiyi rehin aldı. Yaklaşık iki saat yolcuları rehin tuttuktan sonra serbest bırakan teröristler, Kağızman Belediyesine ait yolcu otobüsünü ve 3 TIR'ı ateşe vererek yaktılar.

Serbest bırakılan yolcular Karakurt girişindeki güvenlik güçlerine sığındılar. Bölgede operasyon başlatan jandarma ekipleri bir yandan da yol güvenliği sağlamak için önlem aldı.

YORUMLAR 62
  • misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    işte bakın nedir bu o şehrin yaşayanları değil yakanlar elleri kalkmaz yakmaya bunlar yabancı ermeni yada diğer yabancı olabilir hizmeti istememe artık sizler düşünüz bu maşalar kimlere çalışıyor vicdanlara bırakıyoruz
    Cevapla
  • Gerçek vatansever 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkeyi Akparti hükümeti kurtardı. Açılımlar olması gereken ve herşeye rağmen devam etmesi gereken bir süreç, pkk'nın ihaneti, kancıklığı başka konu, pkk bahane edilip kürt halkına eskiden olduğu gibi baskı ve zulm gelirse çok daha kötü. Asıl sizin gibilerin eline kalsaydı Türkiye çoktan bölünürdü.Suriye gibi ,ırak gibi kan gölüne dönerdi,yugoslavya gibi bir kaç parçaya bölünürdü.Allah sizin gibi faşist, ırkçı, kafatasçılara fırsat vermesin.Din, namus,vatan,Türklük diyerek olmuyor bu vatan severlik.
    Cevapla
  • Serkan yazıcı 8 yıl önce Şikayet Et
    Akp nin açılımları teröre ve bdpye olan tavırları bu vatan hainlerine cesaret veriyor Allahu teâlânın izniyle bu ülkede bir tane vatanını bayrağını dinini namus bilmiş önce vatan demiş bir Türk evladı olduğu sürece bu vatanı bölmeye kimsenin gücü yetmez Ne Mutlu Türk'üm Diyene
    Cevapla
  • ne alaka 8 yıl önce Şikayet Et
    hükümet tüm halk için kendisini de riske atan bir girişimde bulundu , bulunmalıydı gereği oydu ama it sürüsü bunu istemedi. şimdi anlayacağı dilden kökü kazınacak şekilde cevap veriliyor. sen hükümetin neyini eleştiriyorsun ? ülke geçmişte nerelerdeydi şimdi nerede? kendi silahlarımızla savaşıyoruz artık. ah şu paralel hainle olmasa daha çabuk biter bu iş ama onlar içten hainlik yapmaya devam ediyor.
    Cevapla
  • sami 8 yıl önce Şikayet Et
    kardeş sen gündemi çok geriden takip ediyorsun açılımmı kaldı. ha denenmesi gereken bir yoldu denendi olmadı. pkk yaptıklarının karşılığını hiç olmadığı kadar sert bir şekilde alıyor şu anda. yerli füzelerimiz ve iha larımızla.....
    Cevapla
  • feyzi kanra 8 yıl önce Şikayet Et
    Terör olayları da bir imtihan çeşididir. Terörün içinde yer alanlar teröre destek verenler ecelleri gelince tövbe etmezlerse cehenneme gidiyorlar,terörün Allah (cc) karşısında karşısında olanlar katillerle mücadele edenler cennete gidiyorlar.
    Cevapla
  • CETİN 8 yıl önce Şikayet Et
    BDP ve PKK nın özgürlük anlayışı buymuş BDP ve PKK nın demokrasisi buymuş Kendisine oy verenlere özgürlük getirmişler yol okul araba dükkan senin neyin deyip hepsini yakıyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: İstanbul dahil 45 il için sarı kodlu uyarı! Şiddetli olacak
Tarihi ziyaret öncesi Erdoğan açıklaması! Türkiye'ye net mesaj: İzin vermeyeceğiz