İzmir'de uyuşturucu kullanan gencin öldüğü iddiası

Dikili ilçesinde, "bonzai" olarak adlandırılan sentetik madde kullandığı iddia edilen 19 yaşındaki genç, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

İzmir'de uyuşturucu kullanan gencin öldüğü iddiası
İzmir'de uyuşturucu kullanan gencin öldüğü iddiası
GİRİŞ 01.08.2015 01:24 GÜNCELLEME 01.08.2015 01:24

Alınan bilgiye göre, Salihleraltı Mahallesi Gülkent Sahil Sitelerinde bulunan gece pazarındaki bir dondurmacıda çalışan 19 yaşındaki Muhammet Özkaynak, dün gece geç saatlerde bir kişiyle telefonla konuştuktan sonra iş yerinden ayrıldı. Sabah sahile yürüyüşe giden arkadaşları Özkaynak'ı hareketsiz yatarken buldu.

Baygın vaziyetteki genci kendisine getirmek için evden getirdikleri limon ve soğanla bir süre uğraşan iki arkadaşı, başarılı olamayınca Özkaynak'ı özel bir otomobille Dikili Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Özkaynak, buradaki müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Kanında kimyasal madde tespit edildiği öğrenilen Özkaynak'ın cenazesi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Özkaynak'ın ölümünün şüpheli bulanması üzerine soruşturma başlatıldı.

Jandarmanın Muhammet Özkaynak'ın cep telefonununu incelemeye aldığı, gencin son olarak konuştuğu kişilerin ifadeye çağrıldığı öğrenildi.

Askere gitmeye hazırlanan Özkaynak'ın annesinden ay yıldızlı asker yazması işlemesini istediği belirtildi. 

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor