Bilecik Belediyesinden çocuk parkı

Bilecik Belediyesi tarafından kentin mücavir alanları içerisindeki Başköy ve Küplü Köyü İlkokulu'na çocuk parkı yapıldı.

Bilecik Belediyesinden çocuk parkı
Bilecik Belediyesinden çocuk parkı
GİRİŞ 01.08.2015 12:30 GÜNCELLEME 01.08.2015 12:30

Belediyeden yapılan açıklamada, Park ve Bahçeler Müdürlüğünce kent merkezi ve mücavir alanda çocukların vakit geçirmeleri amacıyla yaklaşık 130 yeni park ve oyun grubunun hizmete sunulduğu belirtildi.

Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ay ile Park ve Bahçeler Müdürü Selçuk Yiğit'in park ve oyun grubu çalışmalarının gerçekleştirildiği alanlarda incelemelerde bulundu.

Ay, vatandaşların her alandaki ihtiyacını giderdikleri gibi çocuklar içinde güzel hizmetler ortaya koymaya çalıştıklarını ifade ederek, şunları bildirdi:

"Park ve Bahçeler Müdürlüğü olarak her iki köyün belirli bölgelerindeki çocukların daha güzel vakit geçirmeleri amacıyla 2 yeni park çalışması gerçekleştiriyoruz. Başköy'deki parkın yapım çalışması başladı, Küplü Köyü İlkokulu bahçesine yapacağımız parkın ise yeri belirlendi. Belediye olarak gerçekleştirilen çalışmalar ile şehrimizin bütün mücavir alanlarında vatandaşlarımız ve çocuklarımıza hizmetin her türlüsünü götürmeye çalışıyoruz."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı