PKK'ya hem havadan hem karadan yeni operasyon

Hakkari-Çukurca karayolunun açılması için Şine Dağı’na operasyon başlattı

PKK'ya hem havadan hem karadan yeni operasyon
PKK'ya hem havadan hem karadan yeni operasyon
GİRİŞ 01.08.2015 13:29 GÜNCELLEME 01.08.2015 13:30
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Hakkari’de, bir grup PKK’lının hendek kazıp, kum, taş ve elektrik direkleriyle kapattığı Şine Dağı yanındaki Hakkari-Çukurca karayolunun ulaşıma açılması için güvenlik güçleri havadan ve karadan bölgeye geniş çaplı operasyon başlattı.

Hakkari-Çukurca karayolunun 40’ıncı kilometresinde bulunan Şine köprüsü yakınlarında 2 gün önce elektrik direklerini devirip, hendek kazarak yolu kapan, kimlik kontrolu yapan PKK’lılara yönelik sabahın erken saatlerinden itibaren operasyon başlatıldı. Karadan ve havadan başlatılan operasyonlara kobra tipi helikopterleri de eşilik etti.
 
Bomba imha uzmanlarının da bölgeye gönderildiği, yoldaki hendeklerin üzerinde bulunan ve kabloların bağlı olduğu tüpgazlarına müdahale edildiği, ayrıca bölgede tuzaklara karşı kapsamlı aramalar yapıldığı belirtildi. Hakkari-Çukurca karayolunun halen kapalı olduğu, operasyonların ve yolda yapılacak mayın aramalarının ardından açılacağı kaydedildi.

YORUMLAR 44
  • adalet 8 yıl önce Şikayet Et
    hükümet kandırılmaya alışmış nasıl olsa bu hususta da aldandı... pkk hiç silahlarını hedef olacak bir yerde depolar mı?
    Cevapla
  • SAKALLI 8 yıl önce Şikayet Et
    birader neb(nüfus edici bomba) yani delici bomba ile vuruluyor.sığınaklar yer altında olmasına karşın neb burayı imha edebiliyor.adamlar yer altına depo yapıyor nereye yapmalı? yapsa da vuramaz mıyız ne çelişkili bir yazı yazmışsın ...
    Cevapla
  • adalet 8 yıl önce Şikayet Et
    hükümet kandırılmaya alışmış nasıl olsa bu hususta da aldandı... pkk hiç silahlarını hedef olacak bir yerde depolar mı?
    Cevapla
  • tsk 8 yıl önce Şikayet Et
    tsk su kadar asker su kadar teknoloji diyorsunuz ne icin var bu tsk sadece jet ile bos kamplarimi vuruyor hayir hayir bosaltilmis kamplari o daglardaki magaralarin hepsini tek tek girmeden bu asker bunlar temizlenmez.hatta kobaniye irana irakin iclerine kacmamalari icin onlem almadan bu is sadece caylak ayak takimi teroristleri vurursunuz ancak o kadar.
    Cevapla
  • Ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    PKK kampından kaçan iki kızdan birisi anlatmıştı okumuştum zamanında bir yerde..İki pkk başı hain konuşurken birisi "bu türkleri halledince ne yapacağız, kürtler ne olacak"? diye sorunca öbürü"merak etme sen sıra onlara da gelecek"! diye ceveap veriyor.Zaten o iki kız da bunun üzerine dağdan kaçıyorlar.Bu kadar basit ve net herşey dostlar kürtler türkler ey kardeşlerim artık uyanış vaktidir!.başka birşey söylemeye gerek yok sanırım.
    Cevapla
  • KÜRT OĞLU 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah muvaffak etsin. Güç, kuvvet versin. Hainlerin de leşlerini artırsın. Göz açtırmadan operasyonlara devam.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı