Okul bahçesi yüzme havuzu oldu

Afşin ilçesinde çocuklar, Büyükşehir Belediyesi tarafından okul bahçesine kurulan yüzme havuzlarında hem serinliyor hemde yüzmeyi öğreniyor.

Okul bahçesi yüzme havuzu oldu
Okul bahçesi yüzme havuzu oldu
GİRİŞ 01.08.2015 13:36 GÜNCELLEME 01.08.2015 13:40

Mustafa Kemal İlkokulu Aile Birliği Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir, yaptığı açıklamada, yorucu bir eğitim yılını geride bırakan öğrencileri yüzme havuzlarıyla ödüllendirdiklerini söyledi.

Çocukların yüzme havuzunda güzel vakit geçirdiklerini aktaran Özdemir, "Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç, çocuklarımızın eğlenmesi, güzel bir tatil geçirmesi ve yüzme öğrenmeleri için gönderdi. Okulumuz ve çocuklarımız adına bu projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Portatif yüzme havuzunda sıcaktan bunalan çocuklarımız hem serinliyor, hem de tatile gitme imkanı bulamayan çocuklarımız deniz özlemini gidererek yüzme öğreniyorlar" diye konuştu.

Öğrencilerden Ahmet Emir Köş ise okul bahçesinde açılan havuzda eğlenerek, güzel bir tatil geçirdiklerini söyledi.

Havuzda arkadaşlarıyla birlikte yüzme öğrendiklerini söyleyen Murathan Kalender de "Sıcak yaz günlerinde havuza girerek serinliyoruz, eğleniyoruz ve yüzme öğreniyoruz. Bu projeyi yapanlara çok teşekkür ediyorum" dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat