Yalova'dan kısa kısa

Engellilere özel plaj

Yalova'dan kısa kısa
Yalova'dan kısa kısa
GİRİŞ 01.08.2015 13:42 GÜNCELLEME 01.08.2015 13:45

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, engelli vatandaşlar için TİGEM sahilinde özel olarak plaj hazırladıklarını bildirdi.

Engellilere yönelik 360 metrekarelik alanda hazırlanan plajı inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi alan Salman, yaptığı açıklamada, burasının gelecek hafta hazır olmasını hedeflediklerini söyledi.

Engelli vatandaşların sıkıntı yaşamadan tekerlekli sandalyeleriyle veya koltuk değnekleriyle plaja inip güneşlenebileceklerini belirten Salman, "Burada güneşe çıkmak istemeyenler için de bir alan oluşturduk. Bu yerde de plajda gölgede durabilecekler. Çalışmalarımız hızla ilerliyor. Son eksikleri de önümüzdeki hafta tamamlamayı hedefliyoruz. Engelli kardeşlerimiz oluşturulan platformlar sayesinde denize hiçbir sorun yaşamadan inebilecek" diye konuştu.

 

- İçme suyu hattı yenileme çalışması

 

Yalova Belediyesi tarafından kent genelinde birçok noktada içme suyu hattı yenileme çalışması yapılıyor.

Belediye Başkanı Vefa Salman, yaptığı açıklamada, Rüstempaşa Mahallesi, İsmet Acar Caddesi, Dere ve Sema sokaklarında çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Tüm mahallelerde gerek kanalizasyon gerekse içme suyu hattı yenilemesi başta olmak üzere altyapının değiştirildiğini belirten Salman, yenileme çalışmaları esnasında vatandaşlardan sabır ve anlayış beklediklerini ifade etti.

Salman, çalışmalar nedeniyle 5 gün süreyle söz konusu bölgede 08.00-20.00 saatlerinde su kesintisi yapılacağını sözlerine ekledi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Beşiktaş - Ankaragücü! CANLI
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi