''Akil insanlar''dan ortak çağrı! Derhal...

''Akil insanlar'' toplantısı sonrasında Gazeteci Ali Bayramoğlu ortak bir çağrıda bulundu.

''Akil insanlar''dan ortak çağrı! Derhal...
''Akil insanlar''dan ortak çağrı! Derhal...
GİRİŞ 01.08.2015 15:56 GÜNCELLEME 01.08.2015 16:50
Bu Habere 78 Yorum Yapılmış

Sanatçı Kadir İnanır'ın çağrısı sonrasında toplanan ''Akil İnsanlar'' yaşanan son gelişmeleri değerlendirdi. Toplanan grup adına açıklama yapan Gazeteci Ali Bayramoğlu bir çağrıda bulundu.

Bayramoğlu, ''Derhal silahlar susmalı ve mutlak çatışmasızlık ortamına dönülmeli. Basından kanaat önderleri ve siyasi liderler diyalog ortamını daraltacak söylemlerden kaçınılmalı. Çok farklı eğilimler var aramızda ama ortak fikir olarak çözüm sürecinin bitmemiş olduğunu umut ediyoruz. Bizi yönelik kimi beklentileri yerine getirmek için bu adamı attık. Adım karşılık görürse yen bir adım atarız.  Bu gerginlik çatışma ve ölümler devam ederse bizim dışımızdaki insanlar da bu tip girişimlerde bulunacaktır. Muhtemelen gerekirse adım atarız.'' dedi.

Bayramoğlu toplanan kişilerin ''Akil insanlar''ı temsil etmediğini sadece ''Akil insanlar'' içerisinden bir grubun insiyatifi olduğunu belirtti.

10 KİŞİ KATILDI


Basına kapalı toplantıya, Bayramoğlu, İnanır, gazeteci Oral Çalışlar, hukukçu Kezban Hatemi, KESK Genel Başkanı Lami Özgen'in de aralarında bulunduğu 10 kişi geldi. Toplantıya, 25 kişi davet edilmişti.
 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 78
  • gakko 8 yıl önce Şikayet Et
    Üç gram aklınızla Necip Türk Milletine nağme yapmayın, aklınızı kendinize saklayın gölge etmeyin başka ihsan istemez
    Cevapla
  • özbilen 8 yıl önce Şikayet Et
    Silahlar susturulmalı nasıl bir şeymiş.pkknın işi bitirilir silahları susturulur.Ne ile ...şarkı söyleyerek değil askeri güç ile.Bölgede hakim güç kim insanlar kimin peşinden gidecek belli olsun.Açılımların silah susturmaların ne işe yaradığını filim gibi izledik.Açık söyleyin şunu terör tükenme noktasına geldi ve hemen ateşkes çağrıları yükselmeye başladı.Yazık günah artık..Örgütün yönetim kadrosu tamamen imha edilir bu iş biter.Yeni silah teknolojileri Allahın izniyle bu işi bitirir.Analar ağlamaz.Özellikle yönetim kadrosu ve organizatör çevreleri hedef alınmalı.diğerleri cahil çocuklar dağılır giderler
    Cevapla
  • sancar 8 yıl önce Şikayet Et
    akil hainler yine sahnede..
    Cevapla
  • kemal 8 yıl önce Şikayet Et
    Çağrının muhatabı devlet değil p.k.k olmalı. Bir ara bir faydası dokunur ümidi ile oluşturulmuş kişiler süreçte hiçbir faydası olmamış iken hala akıl sıfatı ile ortalıkta dolasmalari dusundurucu.
    Cevapla
  • misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    Simdiye kadar akliniz nerdeydi akil insanmis yaziklar olsun sizin hepinize
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kurtuluş Savaşında hizmetleri tespit edilen 4 gaziye İstiklal Madalyası verilecek
Kulüpler Birliği geri adım atmıyor! Büyükekşi yönetimine büyük baskı