Aydın'da sıcak hava

Termometrelerin 42-44 dereceyi gösterdiği Aydın'da, sıcak hava bunaltıyor, haftasonu nedeniyle Didim ve Kuşadası plajları doldu taştı

Aydın'da sıcak hava
Aydın'da sıcak hava
GİRİŞ 01.08.2015 16:11 GÜNCELLEME 01.08.2015 16:11

Aydın'da sıcak hava bunaltıyor. Tatilcilerin tercih ettiği Kuşadası ve Didim hafta sonu olması nedeniyle adeta doldu taştı. 

Deniz suyu sıcaklığının 27 derece olarak ölçüldüğü Kuşadası’nda Kadınlar Denizi Plajı'nda yabancı turistler yoğunluk oluştururken, Milli Park, Kara Ova sahili, Güzelçamlı ve Davutlar plajları hafta sonu olması nedeniyle yerli tatilcilerin akınına uğradı. 

Didim Altınkum Plajı ise sabah saatlerinden itibaren dolamaya başlarken, tura çıkan tatilciler yer bulmakta güçlük çekti.

Bu arada Akbük bölgesinde sıcak havanın etkisiyle asfalt yolun eridi. Trafik ekipleri  sürücülerin yavaş ve dikkatli seyretmeleri konusunda uyarılar yapıyor.

Bu arada çalışmak zorunda olan işçiler ise 44 dereceyi bulan sıcakta çalışıyor.

Temizlik işçisi Serdar Ceylan, bunaltıcı havaya rağmen çalışmak zorunda olduklarını belirtti. 

İşlerin aksamaması gerektiğine dikkati çeken Mehmet Tuna ise, "Tatil bize pek uğramaz. Biz işimizi yapıyoruz. Tatilcileri ancak gazete ve televizyondan seyredebiliyoruz. Bu sıcaklara rağmen burada pamuk tarlasında  sulama çalışmalarında bulunuyorum, Allah hepimize güç versin" diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti