Kağızman'da bir uzman çavuşun şehit edilmesi

Kars'ın Kağızman ilçesinde tuzaklanmış mayının patlaması sonucu şehit düşen uzman çavuş Ali Gökçe'nin kayınbabası Mehmet Yılmazbaş, "Ne diyelim, vatan sağ olsun" dedi.

Kağızman'da bir uzman çavuşun şehit edilmesi
Kağızman'da bir uzman çavuşun şehit edilmesi
GİRİŞ 01.08.2015 19:08 GÜNCELLEME 01.08.2015 20:17

Osmaniye Garnizon Komutanı Albay Şefik Atak, şehidin kayınbabası Mehmet Yılmazbaş'ın Alibekirli Mahallesi'ndeki evine gelerek acı haberi verdi. Haberi duyan şehit yakınları gözyaşı döktü.

Yılmazbaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kızının yanında kaldığını, şehit damadının Ramazan Bayramı'nda eşi ile iki çocuğunu alarak Kars'a gittiğini söyledi.  

Üzüntüsünün büyük olduğunu ifade eden Yılmazbaş, şunları belirtti:

"Oğlumuzun Aydın'da evi vardı. Onu kiraya verip ailece tayininin çıktığı Kars'a gittiler. Elimizden gelen bir şey yok. Ne diyelim, vatan sağ olsun. Olayla ilgili detaylı bilgimiz yok. Aldığımız bilgiye göre mayına başmış. Mayın arama ekibindendi. Köpeği vardı. Görevde şehit düşmüş. Kızım sabah yakınlarımızı aramış, Ali'nin göreve gittiğini söylemiş. Sonra bu acı haber geldi."

Şehidin arkadaşı bakkal Hüseyin Yassı da izine geldiğinde Gökçeli'yle sohbet ettiğini, kendisinin çok iyi bir insan olduğunu belirtti.

Bu arada, Gökçeli'nin 1,5 yıl önce Kars'a tayininin çıktığı, Azra (3) ve Buğra (11) isimli iki çocuğun olduğu öğrenildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'den itiraf: Keyifle izledim, Mescid-i Aksa’yı neredeyse yerle bir ediyordu
MSB kaynakları: (İsrail-İran gerilimi) Muhtemel gelişmelere yönelik tüm tedbirler alındı