Şehit evinde yürekleri dağlayan feryat

Son ateş, Kars’ın Kağızman ilçesinde mayına basarak şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ali Gökçe’nin baba ocağına düştü.

Şehit evinde yürekleri dağlayan feryat
Şehit evinde yürekleri dağlayan feryat
GİRİŞ 01.08.2015 20:24 GÜNCELLEME 01.08.2015 20:29
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

KARS'ta PKK'lı teröristlerce yola döşenen mayına basması sonucu şehit olan uzman çavuş 35 yaşındaki Ali Gökçe'nin acı haberi, memleketi Osmaniye'nin Düziçi İlçesi'ndeki baba ocağına ateş düşürdü. Evine gelen ambulaslarla komutanı gören anne Fadime Göçer, "Ne olur oğlun ölmedi deyin" diyerek fenalık geçirdi.

İlçeye bağlı Ellek Beldesi'nin Arıklar Mahallesi'nde oturan çiftçi 65 yaşındaki Mehmet Gökçe ile 62 yaşındaki eşi Fadime Gökçe'nin evlerinin önüne saat 16.30 sıralarında 2 ambulans gelip, park etti. Oğulları uzman çavuş Ali Gökçe Kars'ta görev yaptığı için son günlerde endişeli olan anne ile baba, ambulansın ardından evine gelen İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Bülent Keskinsoy'u görünce, gözyaşlarına boğuldu. Kapıda Yüzbaşı Bülent Keskinsoy'un karşısına geçen anne Fadime Gökçe, "Ne olur 'Oğlun ölmedi' deyin" dedikten sonra fenalık geçirdi. Acılı anneye ilk müdahale sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Baba Mehmet Gökçe ise sinir krizi geçirdi.

DÜN RÜYAMDA GÖRDÜM, BUGÜN ŞEHİT HABERİNİ ALDIM

Baba Gökçe, oğlunu dün rüyasında gördüğünü belirterek, "Dün oğlumu rüyamda gördüm. Ağacın dibinde oturuyordu. 'Kalk oradan oğlum' dedim. Baba 'Bana bir şey olmaz, üzerimde çelik yelek var' dedi. Oğlum ama sana bir şey olmasın da dedim. Bugün de şehit haberini aldım" diye konuştu.

Acı haberi duyan komşuları eve gelerek aileyi teselli etmeye çalıştı. Şehidin 2 katlı kerpiç evine Türk bayrakları asıldı. Gökçe ailesinin 10 çocuğundan biri olan evli 2 çocuk babası Ali Gökçe'nin Türk Silahlı Kuvvetleri'ne 2002 yılında katıldığı belirtildi.

YORUMLAR 4
  • YAVUZ SULTAN 8 yıl önce Şikayet Et
    zaman gazatesi selo nun boy boy fotolarını koyuyor,şehitleri dahi kullanıyor,pensilvanyadaki şahıs devlete millete beddua veren şahıs pkk ya gelinci ses yok,bu haşhaşilere inat pkk ya inat hdp denen ermeni partisine inat,biz bölünmüycegiz,Şehidlerimize ALLAH tan Rahmet dileriz ,ailesine ve Tüm Türkiyeye baş saglıgı dileriz
    Cevapla
  • alpaslan 8 yıl önce Şikayet Et
    Turkiyenin basi sagolsun
    Cevapla
  • Emeklidur 8 yıl önce Şikayet Et
    Sizin yüreğinizi yakanların yüreği dağlana.Ocakları söne,adları,esamileri okunmaya.. Şehidimize allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.Başınız sağolsun.Rabbim sabr-ı cemil versin.
    Cevapla
  • apo 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah cc rahmet eylesin şefaatçi etsin sevenlerinin başı sağolsun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Manipülasyonun havada uçuştuğu günlerde hatırlamak ve unutmamak kadar değerli ne olabilir
Yeniden Refah'ta toplu istifa! Eski İl Başkanı ve 21 yönetici AK Parti'ye katıldı