Çivril Elma Festivali iptal edildi

Denizli'nin Çivril ilçesinde 21'incisi düzenlenecek Uluslararası Elma Tarım ve Kültür Festivali, yaşanan terör olayları nedeniyle iptal edildiği bildirildi

Çivril Elma Festivali iptal edildi
Çivril Elma Festivali iptal edildi
GİRİŞ 02.08.2015 11:51 GÜNCELLEME 02.08.2015 11:51

Çivril ilçesinde bu yıl 21'incisi düzenlenecek Uluslararası Elma Tarım ve Kültür Festivali, son günlerde yaşanan terör olayları nedeniyle iptal edildi.

Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, internetteki sosyal paylaşım sitesinden yaptığı açıklamada, 21. Çivril Uluslararası Elma Tarım ve Kültür Festivalini iptal ettiğini belirtti.

Son günlerde yaşanan terör olaylarına dikkati çeken Güven, şu mesajları paylaştı:

"Güzel ülkemizin Türkiye'nin üzerinde oynanan oyunları, huzurumuzu, bozmak isteyen mihraklarca bir çok güzel illerimiz, ilçelerimizde kahpe pusular ile şehit edilen evlatlarımızı acımızla bağrımıza basarken, özellikle de Şırnak'ta meydana gelen menfur saldırı sonucu şehadet şerbetini içen kardeşimiz, oğlumuz Çivrilimizin gülen yüzlü çocuğu Ömer Kağan Kandemir'in yasını tuttuğumuzu belirterek, bu seneki 21. Çivril Uluslararası Elma Tarım ve Kültür Festivalini iptal ettiğimi soysal medya üzerinden tüm kamuoyuna duyuruyorum." 

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
AK Parti ve MHP'li vekillerden AKPM'de dünyaya insanlık dersi
Yine aynı manzara! PKK destekçisi DEM Partililer İstiklal Marşını okumadı...