Sürpriz evlenme teklifi karşılıksız kalmadı

Edirne'de güllerle donattığı yolda yüzlerce kişinin arasında diz çökerek kız arkadaşına evlenme teklif eden genç, ''evet'' yanıtını alınca büyük mutluluk yaşadı.

Sürpriz evlenme teklifi karşılıksız kalmadı
Sürpriz evlenme teklifi karşılıksız kalmadı
GİRİŞ 02.08.2015 13:20 GÜNCELLEME 02.08.2015 13:44

Öğretmenlik yapan  Adem Uymuş (27)  6 ay önce tanıştığı kız arkadaşı Şeyma Nur Öztekin'e (24) planladığı evlenme teklifi için ilginç bir yönteme başvurdu.

Çiçekçiden 2 bin adet gül satın alan Uymuş, kız arkadaşını çağırdığı bir çay bahçesinin önündeki alanı güllerle donattı. Kırmızı halı üzerinde gülleri tek tek yerleştiren Uymuş, çevredeki vatandaşların yardımıyla hazırlıklarını tamamladı.

Kız arkadaşının önünde diz çöken  Uymuş,  ''Benimle evlenir misin?'' sorusuna ''evet'' cevabı alınca büyük mutluluk yaşadı. Çifte geçenler ve çay bahçesinde oturanlar da alkışlarla eşlik etti.

 

- ''Farklı bir teklif yapmak istedim''

 

Adem Uymuş, gazetecilere yaptığı açıklamada, kız arkadaşını çok sevdiği için farklı bir yöntemle evlenme teklifi yapmak istediğini belirtti.

Çiçekçiden aldığı bir kamyon gülü kız arkadaşı gelmeden özenle  yerleştirdiğini anlatan Uymuş, ''Çok mutluyum, onu çok seviyorum. Farklı bir teklif yapmak istedim. Herkese çok teşekkür ederim. Kısmet olursa yakında düğünümüz olacak'' dedi.

Şeymanur Öztekin ise böyle bir teklifi hiç beklemediğini belirterek ''Benim için çok sürpriz oldu, hiç beklemiyordum. Çok mutluyum, heyecanlıyım. Mükemmel bir duygu gerçekten'' diye konuştu.

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi