Şehit uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

 Kars'ın Kağızman ilçesinde teröristlerin tuzakladığı mayının patlaması sonucu şehit olan 35 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Ali Gökçe'nin cenazesi, Düziçi ilçesi Ellek beldesinde defnedildi.

Şehit uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı
Şehit uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı
GİRİŞ 02.08.2015 16:54 GÜNCELLEME 02.08.2015 17:54

Kars'ta düzenlenen askeri törenin ardından özel uçakla Adana Havaalanına getirilen şehidin naaşı, Ellek beldesindeki babaevine götürüldü. Helallik alınmasının ardından Gökçe'nin cenazesi, Ellek Merkez Camisi'ne taşındı.

Cenaze törenine Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Osmaniye Valisi Kerem Al, Adana Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Aytekin Şahin, 29. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Hasan Polat, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, AK Parti Osmaniye Milletvekilleri Suat Önal ve Mücahit Durmuşoğlu, MHP Osmaniye Milletvekili Ruhi Ersoy, şehidin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehidin babası Mehmet Gökçe, oğlunun tabutunun önündeki fotoğrafına sarılıp öperek, "Vatan sağ olsun. Alim gitti ama bu vatanı teröristlere teslim etmeyeceğiz" dedi.

Şehidin 11 yaşındaki oğlu Buğra Gökçe de babasının Türk bayrağıyla örtülü tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. Anne Fadime Gökçe ise töreni sedyeden izledi.

Kılınan namazın ardından tekbirler eşliğinde omuzlarda taşınan Jandarma Uzman Çavuş Gökçe'nin cenazesi, Aşağı Ellek Mezarlığı'nda toprağa verildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'li devden bomba altın tahmini! Rekor serisi sürüyor
Kiralarda tavan zam uygulaması, Temmuz'da sona erecek! Zam oranı kalkarsa ne olur?