Çorlu'da, yaz Kuran kurslarına ilgi arttı

Çorlu Müftüsü Adem Gülmek, vatandaşların bu yıl yaz kuran kurslarına önceki yıllara göre daha çok ilgi gösterdiğini söyledi.

Çorlu'da, yaz Kuran kurslarına ilgi arttı
Çorlu'da, yaz Kuran kurslarına ilgi arttı
GİRİŞ 02.08.2015 16:58 GÜNCELLEME 02.08.2015 17:01

Gülmek, AA muhabirine yaptığı açıklamada ilçe müftülüğü olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da camilerde ve Kuran kurslarında her yaştan öğrencinin eğitim ve öğretim gördüğünü söyledi.

Özellikle 4-6 yaş grubu okul öncesi öğrencilere yönelik eğitim programlarının vatandaşlar tarafından beğenildiğini belirten Gülmek, ''Her yıl olduğu gibi, bu yıl da cami ve kurslarımızda Kur'an kurslarımız devam ediyor. Bunun yanında, ilçe müftülüğü olarak yürüttüğümüz, okul öncesi 4-6 yaş eğitimlerimiz de sürüyor'' dedi.

Yaz ayı Kuran kurslarının halk tarafından bu yıl geçen yıllara oranla daha fazla ilgi gördüğünü ifade eden Gülmek, her yaştan vatandaşın kurslara katılabildiğini söyledi.

Gülmek, ailelerin müftülüğün programlarını beğeni ile karşıladığını ifade ederek, "2015 yılı yaz Kuran kurslarımız, geçen yıllara göre daha fazla ilgi gördü. Aileler de bu durumdan mutlu. İlçe müftülüğü olarak bundan sonra da eğitici ve öğretici programlarımızı arttırarak devam ettireceğiz" diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar