Hizan'da memurlara eğitim

Hizan Kaymakamlığı, kamu hizmetlerinin kalitesinin atırılması ve vatandaşlara daha iyi hizmet verilmesini sağlamak amacıyla memurlara "Protokol kuralları ve resmi yazışma kuralları eğitimi" verecek.

Hizan'da memurlara eğitim
Hizan'da memurlara eğitim
GİRİŞ 02.08.2015 18:03 GÜNCELLEME 02.08.2015 18:11

Hizan Kaymakamlığı Proje Koordinasyon Merkezi'nin (ProHizan) hazırladığı "Protokol ve Resmi Yazışma Kuralları Eğitimi" Projesi, Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) tarafından kabul edildi.

DAKA'nın finansmanıyla Hizan Kaymakamlığının yürüteceği proje kapsamında, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan müdür, memur, yardımcı hizmetli gibi tüm kademedeki personellere verilecek eğitimlerin bir ay süreceği bildirildi. 

Projeyle ilgili AA muhabirine açıklama yapan Kaymakam Sedat İnci, "Bu projemizle kamu çalışanlarımızın, iş ve sosyal hayatlarında kullanılmak üzere, resmi yazışma, protokol, nezaket ve görgü kuralları yeterliklerinin artırılmasını amaçladık. Bu proje ile makam, bayrak, taşıt, toplantı, brifing, tören, konuşma, resmi yazışma, yönetsel davranış, ziyaret, konuk, kıyafet ve sosyal davranış protokolü konularında kamu çalışanlarının nitelikleri arttırılacaktır" diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var
Deprem uzmanından uyarı: 'Tokat'ta 6 ve üzeri deprem olabilir'