Ölen PKK'lıların üzerinden çok sayıda silah çıktı

Ağrı'da ölü ele geçirilen 3 teröristin üzerinde 2 kaleşnikof, bir tabanca ile çok sayıda şarjör, fişek ve bir el bombası ele geçirildi.

Ölen PKK'lıların üzerinden çok sayıda silah çıktı
Ölen PKK'lıların üzerinden çok sayıda silah çıktı
GİRİŞ 02.08.2015 19:46 GÜNCELLEME 03.08.2015 11:58

Ağrı Valiliği, önceki gün düzenlenen operasyonda ölü ele geçirilen 3 teröristin üzerinde 2 kaleşnikof marka tüfek, bir tabanca ile bu silahlara ait çok sayıda şarjör, fişek ve bir el bombası ele geçirildiğini açıkladı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğünce 31 Temmuz 2015'te kent merkezinde teröristlere yönelik düzenlenen operasyon düzenlenildiği anımsatıldı.

Operasyonda bir el bombası, 8 el yapımı patlayıcı madde, bir kurusıkıdan bozma tabanca ve bu tabancaya ait 30 fişek, kaleşnikof marka silaha ait 4 şarjör, 283 fişek ve örgütsel doküman ele geçirildiği vurgulanan açıklamada, terör örgütü mensuplarının yapılan takibinde, il merkezinde farklı bir adreste saklandıklarının tespit edildiği belirtildi.

Açıklamada, aynı gün yapılan operasyonda da güvenlik güçlerine ateş eden, "teslim ol" çağrılarına rağmen ateşi kesmeyen örgüt mensuplarıyla girilen çatışmada, "Mervan" kod adlı M.G, "Dilovan" kod adlı A.Y. ile S.Y. isimli üç PKK/KCK terör örgütü üyesinin ölü ele geçirildiği kaydedilerek, "Örgüt üyelerinin üzerinde 2 kaleşnikof marka tüfek, kaleşnikof marka silaha ait 6 şarjör ve 125 fişek, bir tabanca, bu tabancaya ait bir şarjör ve 5 fişek, bir el bombası ve örgütsel doküman ele geçirilmiştir" denildi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı