PKK'dan bir alçak saldırı daha

Bitlis'in Tatvan ilçesindeki Asker Hastanesine teröristlerce uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi.

PKK'dan bir alçak saldırı daha
PKK'dan bir alçak saldırı daha
GİRİŞ 03.08.2015 01:56 GÜNCELLEME 03.08.2015 09:11
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, saat 22.30 sıralarında ilçenin Dumlupınar Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'ndeki Asker Hastanesine, bölücü terör örgütü mensuplarının, bir iş merkezinin çatısından uzun namlulu silahlarla saldırıda bulunduğu belirtildi.

Saldırıya anında karşılık verilmesi üzerine herhangi bir can kaybı ve yaralanmanın yaşandığı vurgulanan açıklamada, hastanenin bahçesindeki nöbet kulübesinde hasar oluştuğu bildirildi.

Açıklamada, olay yerinden siyah renkli bir araçla kaçan teröristlerin tespiti ve yakalanması için çalışmaların devam ettiği kaydedildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 7
  • Goru 8 yıl önce Şikayet Et
    artık o kadar çaresizlerki askere değil polise hastaneye saldırıyorlar
    Cevapla
  • derin devlet 8 yıl önce Şikayet Et
    bitlis ,diyarbakır van ,muş hakkari şırnak bu illerdeki kürtleri silin gerekirse ,ben doğuluyum ama buna razıyız her gün şehit haberleri geleceğine bu iller silinsin ..ama merak etmeyin pkk köpekleri siz biraz daha devam edin kürtleri gömerler o topraklara .size bişey olmaz olan yine kürtlere olur
    Cevapla
  • Egeli 8 yıl önce Şikayet Et
    Kürtler bize kardeş Pkk ise kalleştir.Çok uçuk bir yorum senin yorum.
    Cevapla
  • hüseyin 8 yıl önce Şikayet Et
    sil demek kolaymı bende muşluyum seçimde hiçbir güvenlik önlemi alınmıyor millet baskı sonucu oyunu vermek zorunda bırakıldı devlet polis gönderiyor ama paralelciler gelip güvenliğiniz yok diyerek oy torbalarını hdpli görevlilere bırakarak akp li görevlileri ve aday çevresini çıkarıyor sonra hdp galip çıkıyor ağzından çıkanı iyi düşün ne demek sil senin şirket yatırımı mı sandın bu toprakları asla bir karışı bile bırakılamaz terör bertaraf edilsin bide utanmadan derin devlet ismini kullanıyorsun
    Cevapla
  • vatansever 8 yıl önce Şikayet Et
    Aaah ah sonunuz ne zaman gelecek çok merak ediyorum.tıpkı geçmiş kavimler gibi.Rabbim görmeyi nasip etsin.
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    bir. kurtulus. savasi gazisi tanidim sordum. hic yunan askeri oldurfunmu gorerek. gozetleciydim. oncu pusuda idim tasin ustunde cikti arkasinda idim. bagirdim. elini. kaldir. osman. dedi. teslim aldim. ona anlattim. kallesce. arkandan. vurmadim. silahi atmasaydin anlindan vururdum. arkandan. degiiiiiiiiiiiiiiiiiiiillll.
    Cevapla
  • kanuni 8 yıl önce Şikayet Et
    biz güçlüyüz ve ayaktayız imajı vermeye çalışıyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!