Çnakırı'da emniyet personeline "KBRN" eğitimi

 Çankırı İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından Çankırı Emniyet Müdürlüğü personeline yönelik kimyasal, biyolojik, radyolojik ve nükleer (KBRN) eğitimi verildi.

Çnakırı'da emniyet personeline "KBRN" eğitimi
Çnakırı'da emniyet personeline "KBRN" eğitimi
GİRİŞ 03.08.2015 15:27 GÜNCELLEME 03.08.2015 15:27

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Rehberlik ve Araştırma Merkezi'nde düzenlenen eğitimin açılışında yaptığı konuşmada, son günlerde yaşanan saldırıları kınadı.

Türk milletinin çok badireler atlattığını dile getiren Özcan, şöyle konuştu:

"Ocaklara yangın düşüyor, bu bizi üzmektedir. Ama vatan ve millet olmanın gereği de bu olsa gerek. Acı bu milletin tarihinde var. Şehitlerin kanlarıyla yoğrulmuş bu topraklarda yine şehit kanları ile müdafaa yapılıyor. Bulunduğumuz coğrafya, bulunduğumuz ortam, iç ve dış mihraklar hepsi birlikte, bu milletin Anadolu topraklarında olmasını istemeyenlerle kucak kucağa, onlarla birlikte düşmanca tavır içindeler. Allah onları kahretsin. Hayat devam ediyor. O itibarla İl Emniyet Müdürümüzün talimatlarıyla il merkezinde ve ilçelerimizde gerekli önlemler alınacak, bu ateşin Çankırı'ya sirayet etmemesi içinde her türlü tedbirler yeni bir heyecanla, gözden geçirilmesi kanaatindeyim. İnşallah hep birlikte bunu aşarız"

Özcan, bu tür eğitimlerin çok önemli olduğunu vurgulayarak, "Her türlü olaya karşı belediyemiz, itfaiyemiz, afet müdürlüğümüz, polisimiz hazır bulunmalı. Bu nedenle bu tür eğitimler çok önemli" şeklinde konuştu.

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fitch Ratings'den Türkiye açıklaması: 'Atılması gereken adımlar var'
Sürpriz gelişme: Hamas silah bırakma şartını açıkladı