Kocaeli'nde sağlık çalışmaları

Kocaeli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Şenol Ergüney, kentteki hastanelerin birbirleriyle bağlantılı çalışmasına özen gösterdiklerini bildirdi.

Kocaeli'nde sağlık çalışmaları
Kocaeli'nde sağlık çalışmaları
GİRİŞ 03.08.2015 17:51 GÜNCELLEME 03.08.2015 17:51

Ergüney, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'nde incelemelerde bulunduğu sırada yaptığı açıklamada, hastaneler arasında çapraz ziyaretler yaptıklarını, kentteki hastanelerin yöneticilerini de yanına alarak bütün hastaneleri ziyaret edip hizmetleri karşılaştırdıklarını söyledi.

Amaçlarının hastanelerin hizmetlerini karşılaştırarak eksik olan kısımların tamamlanması olduğunu ifade eden Ergüney, "Hastanelerimizde işine yaramayan bir cihaz mutlaka bir başka hastanemizin işine yarar. Buradaki cihazların yatması yerine aktif hale getirilmesi olacaktır. Gölcük hastanesinde yeni yaptığımız acil servis bölümü bazı aksaklığından dolayı gecikmeler yaşandı. Buna da doğa olayı deriz. Yağan yağmur acil servisin eski bölümü olumsuz etkilemişti. Bu eksiklikler 1,5 ay sonra tamamlandıktan sonra acil servis yeni bölümü yeşil alan olarak belirlenirken, eski bölüm ise sarı ve kırmızı alan olarak belirlenecektir" şeklinde konuştu.

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinin bölge hastanesi olarak hizmet verdiğini anlatan Ergüney, taleplerinin gerçekleşmesiyle ekim ayında uzman boşluğunun büyük bir ölçüde kapatılacağını kaydetti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...