Gölpazarı'nda "Taşhan sanat atölyesi" etkinliği

Bilecik'in Gölpazarı ilçesinde, belediye tarafından "Taşhan sanat atölyesi" etkinliği düzenlendi.

Gölpazarı'nda "Taşhan sanat atölyesi" etkinliği
Gölpazarı'nda "Taşhan sanat atölyesi" etkinliği
GİRİŞ 03.08.2015 17:57 GÜNCELLEME 03.08.2015 17:57

Belediye Başkanı Vedat Kazıcı, Taşhan'da düzenlenen etkinlikte, basımını gerçekleştirecekleri "Gölpazarı'nda zaman mekan anlam" kitabının çalışmaları sırasında enerji ve atölye fikrini de yanında getirdiğini söyledi.

Belediye olarak gençleri ve tüm Gölpazarlıları sanatla buluşturmak adına "Taşhan sanat atölyesi" fikrini benimsediklerini ve destekleme kararı aldıklarını anlatan Kazıcı, şöyle konuştu:

"İlçemizde gençlerimizin bu güne kadar bulamadığı fırsatı sunuyoruz. Belki de kendilerinin de keşfetmemiş oldukları yeteneğini ön plana çıkartmış olacağız. Bu kurslarda insanlarımızın boş zamanlarını anlamlı, önemli ve eğitim dolu geçirmek anlamında bu projeleri hazırlıyoruz. Kurslarımıza düzenli olarak devamlılık gösteren kursiyerlerimize kültür gezileri hazırladık. Hiçbir ücret talep etmeden sosyal belediyecilik görevini yerine getirerek, eğitime ve kültüre destek vermek zorundayız. Bu bir başlangıç ve temel çalışma olarak kendini yazıyla, sözle ve hatta çizime en doğru şekilde ifade edebilme çalışmalarının yapılacağı atölye, büyük bir fırsat sunmaktır."

Koordinatör ve tarihçi yazar İsmail Keskin, de kitap çalışmaları sırasında, zamanı, mekanı ve anlamı en güzel şekliyle sunabilmek adına pek çok sanatçılarla ilçede çalışmalar yürüttüklerini belirterek, kariyere sahip sanatçıların, hafta sonları Gölpazarı'na gelerek gençlere, sanatın farklı dallarında eğitimler vereceğini bildirdi.

Etkinlikte, yazarlık, tiyatro ve diksiyon, resim ve çizim gibi çalışmaların yürütüleceği bildirildi. 

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...