Ağrı'daki jandarma karakoluna intihar saldırısı

Erzurum Valisi Altıparmak ile Ağrı Valisi Işın, Doğubayazıt'ta terör örgütü PKK mensuplarının patlayıcı yüklü traktörle jandarma karakoluna düzenlediği intihar saldırısında yaralanan askerleri ve Hınıs'ta devriye görevi sırasında zırhlı aracın devrilmesi sonucu yaralanan polis memurlarını hastanede ziyaret etti

Ağrı'daki jandarma karakoluna intihar saldırısı
Ağrı'daki jandarma karakoluna intihar saldırısı
GİRİŞ 03.08.2015 20:16 GÜNCELLEME 03.08.2015 21:04

Erzurum Valisi Dr. Ahmet  Altıparmak ile Ağrı Valisi Musa Işın, Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde terör örgütü PKK mensupları tarafından patlayıcı yüklü traktörle jandarma karakoluna düzenlenen intihar saldırısında yaralanan askerleri ve Hınıs ilçesinde devriye görevi sırasında zırhlı aracın devrilmesi sonucu yaralanan polis memurlarını, tedavi gördükleri hastanelerde ziyaret etti.

Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaralı polis memurlarını, ardından da Atatürk Üniversitesi Yakutiye Araştırma Hastanesinde yaralı askerleri ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ileten Altıparmak ile Işın'a, Erzurum Jandarma Komutanı Albay Mustafa Çelik ile Erzurum Emniyet Müdürü Kamil Karabörk de eşlik etti.

Hastane yetkililerinden yaralılar hakkında bilgi alan Erzurum Valisi Altıparmak, "Bu milletin kardeşliğine, birlikteliğine hiç bir gayret, hiç bir güç zarar veremez. Kalleşçe yapılan bu saldırıda şehit olan askerlerimize bir kere daha Allah'tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyoruz" diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Sarıyer'de korkunç olay! Taksiciyi öldürüp aracını gasbeden zanlı yakalandı
Ronaldo eski takımını borçlu çıkardı! Servet değerinde tazminat