Kars'ta doğalgaz boru hattında patlama

"Bakü-Tiflis-Kars-Erzurum Doğalgaz Boru Hattı'nda bir patlama meydana geldi. Araştırmalar sürüyor. Bölgedeki gaz akışı kesildi"

Kars'ta  doğalgaz boru hattında patlama
Kars'ta doğalgaz boru hattında patlama
GİRİŞ 04.08.2015 05:56 GÜNCELLEME 04.08.2015 09:47
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Kars Valisi Günay Özdemir, Bakü-Tiflis-Kars-Erzurum Doğalgaz Boru Hattı'nda bir patlama meydana geldiğini ve araştırmaların sürdüğünü belirterek, bölgedeki gaz akışının kesildiğini söyledi.
 
Özdemir, yaptığı açıklamada, Sarıkamış ilçesinden geçen Bakü-Tiflis-Kars-Erzurum Doğalgaz Boru Hattı'nda henüz belirlenemeyen nedenle patlama olduğunu belirtti.
 
Konuyla ilgili araştırmaların sürdüğünü ve olayın akabinde gerekli tedbirlerin alındığını dile getiren Vali Özdemir, "Yağbasan mevkisinde gaz akışı kesildi. Ormanlık alana herhangi bir sıçrama durumu yok. Arkadaşlarımız o bölgeye geçiyorlar" diye konuştu.
 
Öte yandan, ormanlık alandaki patlamanın ardından borudan çıkan gaz sesi yaklaşık 20 kilometre mesafedeki Sarıkamış ilçesinden duyuldu.

YORUMLAR 7
  • Asker 8 yıl önce Şikayet Et
    Artık doğu ve güneydoğuda kürt kardeşlerimiz içlerindeki bu hainleri deşifre etmeli, ihbar etmeli, bir günaha ortak olmamalı farz olan iyiliği emredip kötülükten men etme (emri maruf nehyi anil münker) kaidesine uymalı yoksa ahrette bunlardan hesap verir. Kötülüğü gördüğü ve bildiği halde susarsa fasık olur. diliyle eliyle mücadele etmeli kalbiyle demiyorum çünkü diliyle müdahale etmeye gücünün yeteceğini ben bile biliyorum.
    Cevapla
  • ibilgili 8 yıl önce Şikayet Et
    inşallah onlarında ocakları patlar.
    Cevapla
  • Ahmed 8 yıl önce Şikayet Et
    yeter artık kürtlerin din din deyip bizi kardeş masalına kandırdıkları. kars erzurum gibi yerlerde saldırı oluyorsa bunlar mutlaka halk desteklidir. indirsin devlet hepsini ne duruyor hükümet
    Cevapla
  • BATU 8 yıl önce Şikayet Et
    güney doğu ve kuzey ırak a giden elektriği kesin bakın pekaka ya nasıl psikolojik baskı yapılıyor anlarsınız.. bunun için yöneticilerimizde cesaret ve liderlik olmalı...
    Cevapla
  • mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    doğru bir karar olacak hemde kaçak elektrik kullanamazlar
    Cevapla
  • zaire 8 yıl önce Şikayet Et
    teörristler nerdne bulmuş boru hattının haritasını
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rezalet! 23 Nisan kutlaması adı altında yapılan etkinlik pes dedirtti
Ahmet Hakan yazdı: Erdoğan, Fatih Erbakan'ı neden çay sohbetine davet etmedi?