Mardin'de polise bombalı saldırı: 1 yaralı

Mardin'de polis aracının geçişi sırasında, PKK'lı teröristlerin yol kenarına yerleştirdiği bombayı patlatması sonucu 1 polis yaralandı.

Mardin'de polise bombalı saldırı: 1 yaralı
Mardin'de polise bombalı saldırı: 1 yaralı
GİRİŞ 04.08.2015 08:46 GÜNCELLEME 04.08.2015 08:47
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Fırat Mahallesi'ndeki Ahmet Kaya Köprüsü yakınlarında yol kenarına yerleştirilen uzaktan kumandalı patlayıcı, dün gece zırhlı polis aracının geçişi sırasında patlatıldı. Olayda 1 polis memuru hafif yaralandı. Arkadaşları tarafından Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırılan polis memuru tedavi altına alınırken, hayati tehlikesinin olmadığı açıklandı.

Hastaneye gelerek görüntü çekmeye çalışan gazeteciler, hastane bahçesinde bulunan bazı polis memurları engellendi. Polis, gazetecilerin görüntü almasını da engellemeye çalıştı. Polis ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken saldırganların yakalanması çalışma başlattı.

YORUMLAR 6
  • Asker 8 yıl önce Şikayet Et
    Artık doğu ve güneydoğuda kürt kardeşlerimiz içlerindeki bu hainleri deşifre etmeli, ihbar etmeli, bir günaha ortak olmamalı farz olan iyiliği emredip kötülükten men etme (emri maruf nehyi anil münker) kaidesine uymalı yoksa ahrette bunlardan hesap verir. Kötülüğü gördüğü ve bildiği halde susarsa fasık olur. diliyle eliyle mücadele etmeli kalbiyle demiyorum çünkü diliyle müdahale etmeye gücünün yeteceğini ben bile biliyorum.
    Cevapla
  • misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    nasıl patlıyor bu uzaktan kumanda ile anlamıyorum. cemır yokmu bu araclarda ya anlamıyorum sacma
    Cevapla
  • Siirtli 8 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten de Allah koruyor Allaha çook şükürler olsun. Rabbim acil şifalar versin bizi koruyanlara Rabbim fırsat vermesın bizi ayrılmak isteyenlere.
    Cevapla
  • mevlüt 8 yıl önce Şikayet Et
    bizim suikast timi yokmu???????
    Cevapla
  • mardinli 8 yıl önce Şikayet Et
    var.bizde onlar gibi yapalım mı? ozaman devlet olmanın mantığı nerde kalıyor.onlarında hedefi ayaklandıramadıkları halkı bu sefer de devletin yaptıkları üzerinde ayaklandırmaya çalışıyorlar.şunu untmayalım yaptıkları sadece tahrik.devlet akli selimi kaybederse onların ekmeğine yağ sürer.biraz sabır lazım bu işler için.canımız acıyor ama sonuç almak için hem çaba hem akıl,hemde devletimize güvenmek durumundayız.duygularımıza yenilirsek hepimiz kaybederiz.akılla hareketetmek lazım vesselam.
    Cevapla
  • gadban 8 yıl önce Şikayet Et
    sabredenleri müljdele
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!