Kahreden detay: Üç gün önce bu mesajı paylaşmış

Şırnak’ta PKK'nın mayınlı pususunda uzman çavuş Mehmet Acar’ın şehit olduğu haberi, memleketi Osmaniye’nin Kadirli İlçesi’ne ateş düşürdü.

Kahreden detay: Üç gün önce bu mesajı paylaşmış
Kahreden detay: Üç gün önce bu mesajı paylaşmış
GİRİŞ 04.08.2015 13:40 GÜNCELLEME 04.08.2015 14:38

Kadirli Kaymakamı Muhittin Pamuk ve Garnizon Komutanı Jandarma Yarbay Alaaddin Eşsiz, acı haberi vermek için Cemalpaşa Mahallesi’nde oturan şehit uzman çavuş 36 yaşındaki Mehmet Acar’ın annesi Yeter Acar’ın evine geldi. Acı haberi alan Yeter Acar baygınlık geçirdi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan acılı anne, ’Ciğerim yandı’ diye ağıtlar yakarken, ambulansla Kadirli Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

ARKADAŞINDAN 3 GÜN SONRA KENDİSİ ŞEHİT OLDU
 
Şehit Acar’ın sosyal medya Facebook’taki en son paylaşımı ise kendisi gibi uzman çavuş olan hemşerisi ve arkadaşı Ali Gökçe’nin Kars’ın Kağızman İlçesi’nde teröristlerce yola döşenen mayına basması sonucu şehit olması haberi olmuş.

Gökçe’nin fotoğrafını 1 Ağustos’ta Facebook sayfasında ’Mekanın cennet olsun’ kardeşim’ yazarak  paylaşan Acar, 3 gün sonra arkadaşı gibi yol kontrolünde PKK’lı teröristlerce yola döşenen el yapımı patlayıcının patlatılması sonucu şehit oldu.
 
Acar ailesinin 5 çocuğundan biri olan Acar’ın babasının yaklaşık 10 yıl önce vefat ettiği belirtildi. Ev kadını Elif’le evli, 12 yaşında Efe, 6 yaşında Göksu adında 2 çocuk babası şehit uzman çavuş Mehmet Acar’ın cenazesi, yarın Kadirli’de düzenlenecek törenin ardından defnedilecek.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Seçim için hazırlıklar tamam! İlk önce o şehirlerin sonuçları gelecek
Ahmet Mahmut Ünlü'nün İsmailağa Cemaati'yle tüm ilişiği kesildi!