Şırnak'taki askeri araca saldırı

Şehit Uzman Çavuş Mehmet Acar'ın Osmaniye'deki evine acı haberi kaymakam ve jandarma bölük komutanı verdi

Şırnak'taki askeri araca saldırı
Şırnak'taki askeri araca saldırı
GİRİŞ 04.08.2015 13:56 GÜNCELLEME 04.08.2015 13:56

Şırnak merkeze bağlı Araköy köyü mevkisinde teröristlerce askeri araca düzenlenen saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Mehmet Acar'ın Osmaniye'deki ailesinin evinde yas var.

Kadirli Kaymakamı Muhittin Pamuk ve Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Hakan Bozgedik, şehit Uzman Çavuş Mehmet Acar'ın (36) Cemalpaşa Mahallesi'ndeki kardeşi Ahmet Acar'ın evinde kalan annesi Yeter Acar'a acı haberi verdi.

Gözyaşlarına hakim olamayan anne, "Yavrum, kuzum, ciğerim, Bizi bıraktın da gittin. Allah kimseye böyle acı vermesin" diyerek gözyaşı döktü.

Şehidin kardeşi Ahmet ve kız kardeşi Gül Acar, yakınlarının desteği ile ayakta durmaya çalıştı. Fenalaşan anne ile kızı, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Şehit haberinin alınmasının ardından Çatıkent Sitesi B Blok'taki eve Türk bayrağı asıldı.

AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Metin Düz, Garnizon Komutanı Kurmay Albay Şefik Atak ve İlçe Garnizon Komutanı Yarbay Alaaddin Eşsiz, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Serkan Serdaroğu şehit uzman çavuşun evine gelerek ailesine başsağlığı diledi.

Mehmet Acar'ın evli ve iki çocuk babası olduğu 4 kardeşinin bulunduğu ve 14 yıldır uzman çavuş olarak görev yaptığı öğrenildi.

Şehidin babası İbrahim Acar'ın ise 8 yıl önce hayatını kaybettiği belirtildi.

- Olay

Şırnak'ın merkeze bağlı Araköy köyü mevkisinde, terör örgütü PKK mensuplarının yola döşediği patlayıcının, askeri aracın geçişi sırasında patlatılması ve ardından teröristlerin roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırması sonucu araçtaki uzman çavuş ve er şehit olmuş, bir er ve köy korucusu yaralanmıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat
Uzman isim tarih vererek açıkladı! '7,5'lik deprem bekliyoruz'