Dağlıca Tabur Komutanlığına saldırı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki Dağlıca Tabur Komutanlığına düzenlenen saldırıda, 6 yaşındaki bir kız çocuğu yaralandı

Dağlıca Tabur Komutanlığına saldırı
Dağlıca Tabur Komutanlığına saldırı
GİRİŞ 04.08.2015 14:35 GÜNCELLEME 04.08.2015 17:39
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Dağlıca Tabur Komutanlığına teröristlerce düzenlenen havanlı saldırıda, bacağına şarapnel parçası isabet eden 6 yaşındaki bir kız çocuğu yaralandı.

İlçe merkezine 45 kilometre uzaklıktaki 7'nci Hudut Alay Komutanlığına bağlı Dağlıca Tabur Komutanlığına, terör örgütü PKK mensupları tarafından ağır makineli tüfek ve havan topuyla saldırı düzenlendi.

Tabur komutanlığında herhangi bir zayiatın oluşmadığı saldırıda, havan topunun Dağlıca köyündeki bir evin yakınına düşmesi sonucu, evlerinin önünde oynayan ve bacağına şarapnel parçası isabet eden 6 yaşındaki Nurşin Buldan yaralandı.

Askerler tarafından ilk müdahalesi yapılan Buldan'ın, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

YORUMLAR 13
  • analiz 8 yıl önce Şikayet Et
    Kahpe pkk halkında desteği ile yerleşim yerlerine girip askere taciz atışı yapıyor.tahrik olup karşılık vermemiz durumunda olası bir sivilin ölmesiyle de katil devlet sivilleri öldürüyor diye dünya kamoyuna duyurma derdinde.Kaybettiği imajını başka nasıl düzeltebilir ki?
    Cevapla
  • skrt 8 yıl önce Şikayet Et
    pervin buldanın neyi oluyor acep akrabasıdır belkide
    Cevapla
  • Abdullah 8 yıl önce Şikayet Et
    Şeref yoksunları sivillere zarar veriyor hayırsız pkk lılarrrr.
    Cevapla
  • ŞAHİN 8 yıl önce Şikayet Et
    bizim dediğimiz gibi olmuyo ama bu uçaklar süslükmü yaaa ne işe yarıyo onlar olmasa imkan yok dersin biraz ecdatlarımızdan örnek alın yaaa vuracan abi vuracan prim yaptırma kaç şehit oldu yaa yazık yazık birilerinin borcunu asker polis ödemesin herkez borcunu ödemesin.
    Cevapla
  • ibrahim 8 yıl önce Şikayet Et
    yerleşim yerinden ateş açılıyorsa kardeşim o zaman kameralarla orayı takibe alacaksınız kişileri tespit edeceksiniz sonra icabına bakacaksınız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gazze'deki zulüm Batı'yı İslam'a yönlendirdi: Avrupa'da on binlerce kişi Müslüman oldu!
İsrail'den misilleme! "İran’ın saldırısı İsrail ve ABD’ye yaradı..."