MHP İl Başkanı Sever:

"MHP, hiçbir koşulda Türkiye'yi bölmek isteyen terör örgütü uzantılarına geçit vermeyecek, onları muhatap almayacaktır"

MHP İl Başkanı Sever:
MHP İl Başkanı Sever:
GİRİŞ 04.08.2015 14:41 GÜNCELLEME 04.08.2015 14:41

MHP İl Başkanı Oğuz Sever, "MHP, hiçbir koşulda Türkiye'yi bölmek isteyen terör örgütü uzantılarına geçit vermeyecek, onları muhatap almayacaktır" dedi. 

Sever düzenlediği basın toplantısında, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin seçim gecesi sonuçların ortaya çıkardığı tabloyu değerlendirmesinden itibaren MHP ve Genel Başkan Bahçeli'ye karşı kara propaganda başlatıldığını söyledi.

Genel Başkan Bahçeli'nin, HDP'ye karşı sergilediği tavrın, hukuktan ve demokrasiden yana olmanın verdiği bir sorumluluk olduğunu dile getiren Sever, şöyle konuştu:

"MHP'nin maskesi yoktur. MHP'nin yüzünde Türk milletinin var olmak ve hür yaşamak için verdiği mücadelenin yorgunluk izleri vardır. Bizim yüzümüzde millete karşı olan sorumluluğumuzu ifade eden ciddiyet vardır. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün komutasında vatanı için savaşan Mehmetçiğin sarsılmaz inancı vardır. Bizim yüzümüzde iktidar olmak hevesi ile PKK'nın uzantısı HDP'lilerle maskeli baloda dans eden şarlatan ifadesi yoktur. Yandaş ve candaş medyanın kara propagandasına rağmen 46 yıllık siyasi geçmişiyle gurur duyan MHP, hiçbir koşulda Türkiye'yi bölmek isteyen terör örgütü uzantılarına geçit vermeyecek, onları muhatap almayacaktır."

 
KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı