O yolda tuzaklanmış patlayıcılar var

Tunceli Valiliği, Erzincan karayolunda tuzaklanmış patlayıcılar bulunduğunu belirterek, karayolunun bu nedenle kapalı olduğunu açıkladı.

O yolda tuzaklanmış patlayıcılar var
O yolda tuzaklanmış patlayıcılar var
GİRİŞ 04.08.2015 16:38 GÜNCELLEME 05.08.2015 10:04
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Tunceli-Erzincan karayolunu beş gün önce 35’inci kilometrede kesen PKK’lı teröristler, 4 TIR ile 1 iş makinesini ateşe vererek yakıp, karayoluna bombalı tuzaklar kurdu. O günden itibaren kapalı bulunan Tunceli-Erzincan karayoluyla ilgili Tunceli Valiliği’nden bugün yazılı açıklama yapıldı.
 
Açıklamada  şöyle denildi:
 
"Bazı basın ve yayın organlarında yer alan Tunceli Valiliği’nce Tunceli-Erzincan karayolu ulaşıma kapatıldı haberleriyle ilgili olarak; haberlerde bahsi geçen yol bölücü terör örgütü mensuplarınca yakılan araçlar ve araçların yakıldığı yerde tuzaklanmış patlayıcıların bulunması nedeniyle ulaşıma kapanmış olup, vatandaşımızın can ve mal güvenliğine yönelik tehditlerin ortadan kaldırılarak yolun açılması ve güvenli ulaşımın sağlanmasına yönelik çalışmalara devam edilmektedir."

YORUMLAR 18
  • FETIH 1453 HEDEF 2023 İNŞALLAH 8 yıl önce Şikayet Et
    Bunların inleri kurutun hain pkk hdp paralelin
    Cevapla
  • Mizan 8 yıl önce Şikayet Et
    Açmayın zaten Tunceli yolundan bize ne. Yol lazım değilse öyle kalsın. Tunceli'ye yol lazımsa HDP'liler o tuzakları koyanlara kaldırtsın tabii kendi koymadıysa. Hatta bütün yollarını kesin. Alayı terörist destek %90. Kimse içeri giremesin kimse dışarı çıkamasın. Elektrikleri de kesin. Madem bu ülkeyi beğenmiyorlar. Başlarının çaresine baksınlar.
    Cevapla
  • MUSA 8 yıl önce Şikayet Et
    Boşuna dağda PKK lı aramayın direk halka sorun . Yüzde 80 İ iyi biliyor
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    aynen kardeşim Katılıyorum sana
    Cevapla
  • Mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Ültümatom verilsin yarından itibaren sözkonusu bölgede ki kişiler terörist olarak değerlendirilip gereği yapılacaktır deyip günü gelince de bir tanesini dahi sağ bırakma gör birdaha yol kapatabiliyorlarmı.
    Cevapla
  • çözüm süreci 8 yıl önce Şikayet Et
    çözüm sürecinde pkk ya verilen bu imtiyazları Erdoğan açıklamalı. devlet bu devet bir inşaat firması gibi devlet yönetilmez. kendisi iyi bir iş takipçisi bir müteahhit olabilir ama bir devlet adamı asla olamaz. bu kaçıncı kandırılmışlık bu kaçıncı yanılma bu kaçıncı hata?
    Cevapla
  • SİİRTLİ 8 yıl önce Şikayet Et
    milletin ferdine haklısın kardeş recep tayyip erdoğan cözüm sürecini iyi niyetle başlattı ama içimizdeki nankör hainler için diyorum recep tayyip erdoğanı inşallah mumla ararlar hainler için diyorum
    Cevapla
  • milletin ferdi 8 yıl önce Şikayet Et
    Siirtli ve Siirtliye diye yorum yazan arkadaşlar benzer düşündüğünüz halde neden birbirinizi kırıyorsunuz? Siirtli kardeşim sen de niye hidayet, akıl fikir dileyen daha güzel dua etmiyorsun da musibetle akıllanmamızı dileyen dua ediyorsun? Ve çözüm süreci rumuzuyla yorum yapan arkadaş PKK’ya ne imtiyazı verilmiş de Erdoğan’ın açıklamasını istiyorsun? Birazcık olsun mantıklı olun ya…
    Cevapla
  • Siirtliye 8 yıl önce Şikayet Et
    Siirtli kıymet bilmeyen senin hewaller olmasın :).Sizin oradaki dinsizlerin hakkından anca silah gelir bunu aklının bir tarafına yaz.Gerçi sana sözüm yok devlet pkk ile kürtleri aynı daire içinde telaffuz edince buraya geldik.Gerisini millet düşünsün nasılsa öyle yönetiliyorlar.
    Cevapla
  • SİİRTLİ 8 yıl önce Şikayet Et
    inşallah tayyip erdoğanı mumla ararsınız çünkü kıymetini bilmedi insanlar
    Cevapla
  • BirDost 8 yıl önce Şikayet Et
    Erdogan kürt türk kardesdir cözüm süreci bu kardesligi daim yapacak Her firsatta Erdogana saldirin.yukardaki yorumu yazan sahis sen ve senin gibiler bu ülkede var oldukca Terör bitmez...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti