"Gülün Yolculuğu"nda Beypazarı molası

Gülden üretilen yerli kozmetik ürünlerin tanıtımı için Isparta'dan yola çıkan otobüs, Beypazarı'nda tanıtım yaptı

"Gülün Yolculuğu"nda Beypazarı molası
"Gülün Yolculuğu"nda Beypazarı molası
GİRİŞ 04.08.2015 16:47 GÜNCELLEME 04.08.2015 17:07

Gülden üretilen ve yüzde 80'i yerli kozmetik ürünlerin tanıtımı için Isparta'dan yola çıkan otobüs, Beypazarı'nda mola verdi.

Isparta Valiliği ve Belediyesinin desteğiyle Davraz Doğa Koruma ve Turizm Derneği (DAVDER) tarafından organize edilen "Gülün Yolculuğu" programı kapsamında yola çıkan tanıtım otobüsü, başkentin tarihi ve turistik ilçesi Beypazarı'nda tanıtım yaptı.

DAVDER Başkan Yardımcısı Murat Tuncer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, otobüste gül ve kozmetik ürünlerin tanıtımını yaptıklarını söyledi.

Tuncer, "Gülün Yolculuğu'nda tarihi ve turistik ilçe Beypazarı’na geldik. Belediye, bize Atatürk Parkı'nda yer gösterdi. Burada stant açarak, Isparta ile özdeşleşen gülden ortaya konan yüzde 80'i yerli kozmetik ürünlerinin tanıtımında bulunuyoruz" dedi.

Kozmetik ürünlerin tanıtımına önem verdiklerini belirten Tuncer, "Otobüsümüzle, tanıtımlarımız ülke genelinde sürüyor. Buradaki tanıtımımızın ardından bir başka vilayete geçerek tanıtımlarımızı sürdüreceğiz. Dünya kozmetik ihtiyacının yüzde 65'ini gülden karşılayan ve yüzde 80 dolayındaki üretimimiz ile halkımızın yerli ürün ve kozmetik kullanmalarını tavsiye ediyoruz" ifadesinde bulundu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'la Ekrem İmamoğlu arasındaki büyük fark! Seçim döneminde ortaya çıktı
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?