PKK saldırısında Pervin Buldan'ın yakını yaralandı

Bacağına şarapnel parçası isabet etmesi sonucu yaralanan 6 yaşındaki Nurşin Buldan, HDP Grup Başkanvekili Pervin Buldan'ın yakını çıktı.

PKK saldırısında Pervin Buldan'ın yakını yaralandı
PKK saldırısında Pervin Buldan'ın yakını yaralandı
GİRİŞ 04.08.2015 16:50 GÜNCELLEME 05.08.2015 07:21
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki Dağlıca Tabur Komutanlığına teröristlerce düzenlenen havanlı saldırıda, bacağına şarapnel parçası isabet eden 6 yaşındaki bir kız çocuğu yaralandı. Yaralanan Nurşin Buldan'ın HDP Grup Başkanvekili Pervin Buldan'ın yakını olduğu belirlendi.

İlçe merkezine 45 kilometre uzaklıktaki 7'nci Hudut Alay Komutanlığına bağlı Dağlıca Tabur Komutanlığına, Terör örgütü PKK mensupları tarafından ağır makineli tüfek ve havan topuyla saldırı düzenlendi. Tabur komutanlığında herhangi bir zayiatın oluşmadığı saldırıda, havan topunun Dağlıca köyündeki bir evin yakınına düşmesi sonucu, evlerinin önünde oynayan ve bacağına şarapnel parçası isabet eden 6 yaşındaki Nurşin Buldan yaralandı.

PERVİN BULDAN'IN YAKINI

Dağlıca Tabur Komutanlığına teröristlerce düzenlenen havanlı saldırıda, bacağına şarapnel parçası isabet etmesi sonucu yaralanan 6 yaşındaki Nurşin Buldan'ın, HDP Grup Başkanvekili Pervin Buldan'ın, 1994'te öldürülmüş halde bulunan eşi Savaş Buldan'ın amcasının torunu olduğu öğrenildi.

MEHMETÇİK TEDAVİ ETTİ

Bacağına şarapnel parçası isabet eden 6 yaşındaki Nurşin Buldan'a ilk müdahaeyi askerler yaptı. Nurşin Buldan'ın sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.

YARALI KÜÇÜK KIZA İLK MÜDAHALE BOMBALANAN KARAKOLDA

Dağlıca'daki saldırıyla ilgili Başbakanlık Koordinasyon Merkezi de bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada yaralanan küçük kızın ilk tedavisinin, PKK'lı teröristlerin hedefi olan Dağlıca Karakolu'nun revirinde yapıldığı belirtildi.

YORUMLAR 42
  • AŞKAR 8 yıl önce Şikayet Et
    Türk milleti asildir derken gazi bunu kastetmişti. Bizim mücadelemiz bu gün bize saldıran canilerledir. Her çocuk masum birer yavrudur.Günahsızdır. Bu günahsız yavrulara kol kanat gereceğiz. Alçaklarlada mücadele edeceğiz ki bizden sonra gelen nesiller de göğsünü gere gere Ne Mutlu Türküm Diyene desin. Tarih birgün şerefli türk milleti önünde eğilecektir. Keşke bu asil davranışı başka milletten insanlarda yapabilsede onlarda mensubu olduğu milletleriyle onur duysalar.
    Cevapla
  • kenan 8 yıl önce Şikayet Et
    ayrupa oranti diyordu alsana oranti pkk besle abrupanın her yerinde hertūrlū destekle ģelsin kendinden olanı bile vursun insanlık õrenin tūrklerden bosnada size siğınan insanlari ğõz ğõre ğõre kime teslim ettiniz silahsız savunmasız kac bin kişi õldū kõpek cõkse daha sizin lafinızdan daha iyidir bizim orantimiz islam olmasa hic konuşamazdınız bizim dinimizin ğūzelliği siz canilere yarıyor
    Cevapla
  • Boto 8 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyedeki Türk medyasının anlamıyorum hergün asker bunu tedavi etti buna yardimci oldu onu yaptı bunu yaptı yalan dilan sadece medyaya hizmet insanları oyutmak için yaparlar yüksekova da yıllardır yaşıyorum askerden polisten hakaret küfür işkence den başka bişey girmedik
    Cevapla
  • Canan 8 yıl önce Şikayet Et
    Hepsinden nefret ediyoruz kahrol pkk ve taraftarlari Allah mehmetcige verdiginiz acinin kat kat acisini size yasatsin insallah
    Cevapla
  • muhammed ikbal 8 yıl önce Şikayet Et
    şehit ailelerinin yaşadıgını rabbim sizlerede yaşatsın bakalım ne oluyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!