Hain saldırı kameralara böyle yansıdı

Bitlis'de Ahlat İlçe Emniyet Müdürlüğüne roketatar ve uzun namlulu silahlarla yapılan hain saldırı güvenlik kameralarına yansıdı.

GİRİŞ 04.08.2015 18:33 GÜNCELLEME 05.08.2015 11:24
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bölücü terör örgütü PKK mensuplarınca Ahlat İlçe Emniyet Müdürlüğüne roketatar ve uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Polislerin saldırıya anında karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmanın ardından teröristler kaçtı. Roketatarlı ve uzun namlulu silahlarla yapılan saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı.

YORUMLAR 3
  • salih adiyaman 8 yıl önce Şikayet Et
    hep bahane hep bahane gardaslar.ben doguluyum dogulu.hastane var okul var hersy var ne olsun baska ne olsun avm mi olsun ilcede ne olsun ne bekliyorsuniz .bugun zihniyetsizler kurdistan diyor ugrunda binlerce sehit dusmus topraklar uzerinde degil mi ?konu vatan olsun herkesten turkum herkesten kurdum herkstten laz im her zaman her zaman.ey zihniyetsizler zihniyetsizleri h.p partisi yandaslari bi duauncene bak seni yonlendirene bak.dagda ki.her ne kadar lanet bi davan varsa da seni daga cikarip kendileri havuzda icki icerler umrunda misiniz?
    Cevapla
  • Tarik 8 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim oyunlarini baslarina gecirsin inşaallah. Amin
    Cevapla
  • FETIH 1453 HEDEF 2BİNYİRMİ3 İNŞALLAH 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu hainleri indirin lütfen yeter artık Rabbim bunları helak etsin bu dünyada ve diğer dünyada Lanetliyoruz pkk hdp paraleli
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi