Tatvanlı milli sporcular Türkiye'yi temsil edecek

 Tatvan'daki Muay-thai sporcuları Mehmet Yalçın, Gökhan Kara ve Dilek Akar, Tayland'da düzenlenecek Dünya Kupası Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek. 

Tatvanlı milli sporcular Türkiye'yi temsil edecek
Tatvanlı milli sporcular Türkiye'yi temsil edecek
GİRİŞ 04.08.2015 19:47 GÜNCELLEME 04.08.2015 19:57

Muay-thai Federasyonu tarafından 12-24 Ağustos tarihlerinde Tayland'da düzenlenecek Dünya Kupası Şampiyonası'na katılacak sporcular, antrenörleri Ömer Uğur gözetiminde Tatvan Kapalı Spor Salonunda çalışmalarını sürdürüyor. 

Tatvan Kaymakamı Murat Erkan , Muay-thai Dünya Kupası Şampiyonası'na ilçeden sporcu göndermenin kendileri için büyük bir başarı olduğunu vurguladı. 

3 sporcunun aynı anda şampiyonaya katılmasının kendilerini gururlandırdığını ifade eden Erkan, "Sporcularımızın şampiyonada gerek ülkemizi, gerekse ilimiz ve ilçemizi temsil edecek olmaları son derece önemli. Sporcularımızın önceki başarılarına da bakıldığında birçok ülkeden sporcunun katılım göstereceği bu şampiyonada da iyi bir derece alacaklarından kuşkumuz yok, sporcularımıza güveniyoruz. İnşallah onlarda bizim bu güvenimizi boşa çıkarmayacaklardır. Bu vesile ile şampiyonaya katılacak olan sporcularımıza başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Şampiyonaya ilk kez Tatvan'dan kadın sporcu göndereceklerini belirten antrenör Ömer Uğur ise sporculara destek veren herkese teşekkür ederek, başarılı sonuç alacaklarına inandığını dile getirdi. 

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Şampiyon hoca Arda Güler'e talip oldu! Real Madrid de sıcak bakıyor
Bilet alıp binemeyen Türk kimdi? İşte Titanik ile ilgili daha önce bilmediğiniz 45 sır!