Karakola saldıran teröristler kamerada

Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki Emniyet Müdürlüğü binasına saldırı düzenleyen yüzü maskeli iki PKK’lı kameralara takıldı.

Karakola saldıran teröristler kamerada
Karakola saldıran teröristler kamerada
GİRİŞ 04.08.2015 20:32 GÜNCELLEME 05.08.2015 09:46
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Yüksekova Emniyet Müdürlüğü'ne PKK’lılar tarafından düzenlenen silahlı saldırıda can kaybı ve yaralanma olmazken, 2 PKK’lı ile güvenlik güçleri arasında çatışma yaşanmıştı. Yaklaşık 20 dakika süren çatışmada can kaybının yaşanmadığı, roket mermisinin isabet ettiği binada hasar oluşmuştu. Emniyet Müdürlüğü'ne saldıran yüzleri maskeli iki PKK’lı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

PKK’lıların ellerindeki roketatar ve uzun namlulu silah ile yaya olarak saldırı noktasına geldikleri görüldü. Olayın ardından kaçan PKK’lıların yakalanması için ilçe genelinde geniş çaplı operasyon başlatıldı.

YORUMLAR 29
  • DERMAN 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu tipleri gördüğünüz yerde geberteceksiniz.Bu işin yenilir yutulur tarafı yok.
    Cevapla
  • milletin ferdi 8 yıl önce Şikayet Et
    İşte molotofçuya maskeli hayduda, teröriste özgürlük için iç güvenlik yasasına karşı çıkan CHP-MHP-HDP’nin istediği görüntüler.
    Cevapla
  • yoldaş 8 yıl önce Şikayet Et
    Nerde istihbarat nerde güvenlik. Dağbaşı gibi elini kolunu sallayarak geliyorlar vede ayni şekilde gidiyorlar. Helal olsun bizlerede haram olsun.
    Cevapla
  • matr 8 yıl önce Şikayet Et
    cematin okuluyla uğraşacağınıza terörle uğraşın.....
    Cevapla
  • dadaş sefa 8 yıl önce Şikayet Et
    teröristlere oy vermeseydiniz,hainlik yapmasaydınız 80 pkk lıyı meclise sokmasaydınız ,bunlar olmayacaktı eyy cemaatçi boş konuşma istersen...her şehidin kanı elinize bulaştı,bakalım tövbelerinizi Allah kabul edecekmi...hainler
    Cevapla
  • YAŞAR YALÇIN 8 yıl önce Şikayet Et
    burada ben güvenlik zafiyeti görüyorum bir kentte terör örgütünün silahla roketle dolaşması saldırması açık ve net o ilin ilçenin mülki idaresinde büyük zaafı gösteriyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gazi meclisin 23 Nisan videosu çok beğenildi! Geleceğe en güzel mirasımız, yavrularımız
2 askeri helikopterler havada çarpıştı!