Hazılık maçında kavga: 4 yaralı

Suudi Arabistan 1. Lig takımlarından Al Jeel ile Afjet Afyonspor oyuncuları arasında çıkan kavgada, 4 kişi futbolcu yaralandı

Hazılık maçında kavga: 4 yaralı
Hazılık maçında kavga: 4 yaralı
GİRİŞ 05.08.2015 02:59 GÜNCELLEME 05.08.2015 03:11

 Suudi Arabistan 1. Lig takımlarından Al Jeel ile Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden Afjet Afyonspor oyuncuları arasında çıkan kavgada, 4 kişi yaralandı.

Yeni sezon hazırlıklarını Afyonkarahisar'da sürdüren Al Jeel, özel maçta Atatürk Stadı'nda Afjet Afyonspor ile karşı karşıya geldi. Gergin geçen maçın 85. dakikasında takım oyuncuları arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi ve taraftarların sahaya girmesi üzerine Afjet Afyonspor oyuncularından Ömer Çelik omuz, İlhan Aydoğan ayak, Murat Yılmaz ise yüzünden yaralandı. Al Jeel oyuncularından Hasan Mansur da başına aldığı darbeler nedeniyle yaralandı.

Afyon Kocatepe Üniversitesi Hastanesine kaldırılan yaralılardan Mansur'un alnının üst bölgesinde oluşan göçükten dolayı müşahede altında tutulduğu öğrenildi. 

Afjet Afyonspor Kulüp Başkanı Salih Sel, hastanede gazetecilere yaptığı açıklamada, böyle bir olayın yaşanmasından üzüntü duyduğunu belirtti.

Oyundaki sertliğin maçın son 5 dakikasına kadar sürdüğünü ifade eden Sel, "Sanki karete yapar gibi oynuyorlar. Tabi oyuncularımız da sabredemedi, daha sonra üzerilerine yürüdüler. Güvenlik önemli olmadığı için seyirciler de tribünden atladı, sahaya girdi. Biz de oyuncuları ayırmak için sahaya girdik" dedi.

Sel, sahada karşılıklı yumruklaşmaların olduğunu belirterek, şunları anlattı:

"Oyuncularımızdan birisinin gözü şişmiş vaziyette. Arap takımı oyuncularından birisi de başından yaralandı. Yarın plastik cerrah ameliyat edecek. Şu anda bir özel odaya aldılar. Böyle bir durum olmasını istemezdik. Her yerde örnek bir kulüp oluşturmak istediğimizden bahsediyoruz. Bize olay çıkaran oyuncuyu kesinlikle takımda tutmam ama buna sebep olan karşı takımın sert oyunudur. Bizler şu ana kadar ilgilendik, ilgilenmeye de devam ediyoruz"

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP'li aday Mesut Özarslan okul arkadaşı Murat Kurum'u anlattı!
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'