Bilecik'te "Antrenör" toplantısı

Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız başkanlığında "Antrenör" değerlendirme ve koordinasyon toplantısı yapıldı.

Bilecik'te "Antrenör" toplantısı
Bilecik'te "Antrenör" toplantısı
GİRİŞ 05.08.2015 10:49 GÜNCELLEME 05.08.2015 10:49

Aslan, Spor Salonu Toplantı Salonu'nda, şube müdürleri ve antrenörlerin katıldığı toplantıda, kente kazandırılan 2 bin kişilik salonunun antrenörler tarafından nasıl daha verimli kullanılabileceği ve kayıtları İl Spor Merkezi çalışmaları, milli ve lisanslı sporcu ile kulüp sayıları ve sportif organizasyonlara katılan çocuk ve genç sporcu sayıları değerlendirildi.

Antrenörlerin çalışma yaptıkları antrenman salonlarının fiziki şartlarının daha iyi hale getirilmesi için yapılacak çalışmaların ele alındığı toplantıda Aslan, antrenörlük mesleğinin önemine değinerek, antrenörlerin kurumun en asli unsurları olduğunu söyledi.

Görev yapan 105 antrenörün, çocuklara sağlayacağı spor ortamlarının daha verimli ve başarılı olmaları için çalışacaklarını ifade eden Aslan, "Eğer 1 yıl sonrasını düşünüyorsanız tohum ekiniz, 10 yıl sonrasını düşünüyorsanız fidan ekiniz, 100 yıl sonrasını düşünüyorsanız insan yetiştiriniz" diye güzel bir söz var. Antrenörlerimiz, 100 yıl sonramıza şekil verecek, mührünü vuracak gençlerimizi yetiştiriyor. Yetiştirdiğimiz sporcularımız yarın ülkemizi, ay yıldızlı şanlı bayrağımızı uluslararası alanda en güzel şekilde temsil edeceklerine canı gönülden inanıyorum" dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye ile ABD arasında Ankara'da Terörle Mücadele zirvesi
İspanya, Filistin'i tanıyacaklarını 3 ülkenin liderlerine iletti