Karabük'teki kamu yatırımları

Karabük'te "Kamu Yatırımlarını Değerlendirme Toplantısı" yapıldı.

Karabük'teki kamu yatırımları
Karabük'teki kamu yatırımları
GİRİŞ 05.08.2015 11:03 GÜNCELLEME 05.08.2015 16:16

 Vali Orhan Alimoğlu, makamında yapılan toplantıda, kentte her alanda önemli kamu yatırımlarının olduğunu ve yatırımların devam edeceğini söyledi. 

Keltepe Kayak Merkezi'nin ihalesinin yapıldığını ve bölgede çalışmaların başladığını anlatan Alimoğlu, "Bölgede yoğun bir çalışma var. İl Özel İdaresi ve Orman İşletme Müdürlüğü alanda çalışıyor. İki yıl içerisinde merkez inşaatının tamamlanması gerekiyor. Merkez Spor Salonu ve Öğlebelli Mahallesi'ne yapılan Gençlik Merkezi'nin işlemleri bitti sayılır. Ovacık Kamp Eğitim Merkezi bedensel engellilerin kullanıma uygun bir şekle dönüştürülmesi için çalışmalar var. Buraya ek spor salonu da yapılacak" diye konuştu.

Eğitim alanında bazı çalışmaların olduğunu ifade eden Orhan Alimoğlu, şunları kaydetti:

"İl Özel İdaremiz köylerin yol ve su gibi ihtiyaçlarını karşılamak için çalışıyor. Bu yıl 100 kilometreye yakın bir yol ağını asfaltlama yapacağız. Kentimiz her alanda ilerlemesine ve gelişimine devam ediyor. Bu yıl tüm sınavlar da Karabük öğrenci yerleştirme ve başarı sıralamasında üst sıralarda. Öğrenci ve öğretmenlerimizi kutluyorum. Karabük Üniversitesi öğrencileri için üniversitemizin belirlediği bir yerde bin kişilik bir yurt yapılacak. Karabük'te her alanda yatırımlar devam edecek."

Toplantıya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Köse ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü İl Abdulkadir Çetin’de katıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!