Şehit uzman çavuşun yarım kalan mutluluğu

Bir ay önce satın aldıkları evlerinde acı haberi alan şehit eşi, gözyaşlarına boğulurken 4 günde 3 şehit veren Osmaniye de yasa büründü.

Şehit uzman çavuşun yarım kalan mutluluğu
Şehit uzman çavuşun yarım kalan mutluluğu
GİRİŞ 05.08.2015 12:36 GÜNCELLEME 05.08.2015 13:35
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Şırnak’ta çıkan orman yangını sırasında yoğun dumandan etkilenerek şehit olan 40 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Ölmez’in acı haberi Osmaniye’deki ailesini yasa boğdu.

Kısa süre önce merkez Esenevler Mahallesi Güner Sitesi A Blok 1 kata taşınan Uzman Çavuş Hüseyin Ölmez, Ramazan ayında 15 günlük iznini kullandıktan sonra ailesini burada bırakarak yeni görev yeri Şırnak’a gitti.

Çıkan orman yangınına müdahale sırasında Hüseyin Ölmez, yoğun dumandan etkilenerek şehit oldu.

Acı haber bu sabah eşi 33 yaşındaki Tuğba Esin Ölmez, çocukları 16 yaşındaki Yeşim Yaren ve 12 yaşındaki Ömer Yiğit’e askeri personeller tarafından verildi.

Sitedeki diğer dairelerde oturanlar da balkonlarına Türk bayrağı astı. Site görevlisi Mahmut Gök, "Ramazan ayı içerisinde buraya taşınmışlardı. 15 gün izinli olduğu sürede burada tanıştık. Giderken de çocuklarını bizlere emanet ederek gitti. Bugünde şehit olduğu haberini aldık" dedi.

 

Yeni evlerinde ancak, 15 gün geçirebilen Tuğba Esin Ölmez, yakınlarının kollarında çocuklarıyla birlikte ailesinin oturduğu Bahçe İlçesi’ne ambulansla götürüldü.

 

YORUMLAR 3
  • tuna 8 yıl önce Şikayet Et
    umarım chp ile akp hükümet kurar.. yoksa dış güçlerin bölme çabalarına gerek kalmayacak.. akp hatalarını telafi edip kutuplaşmaları arkada bırakmak istiyorsa solla yaşamayı da öğrenmesi lazım.. çünkü tabanlar çok ayrışıyor.. herkesin birbirine alışması ancak ortak akılla olur.. yoksa bir türk olarak başka bir ümidim yok bu ülkeden.. artık dışarıda gidecek ülke arıyorum.. sağ sol kantonları oluşmadan önce..
    Cevapla
  • gülcan 8 yıl önce Şikayet Et
    AKKAH sabır versin kalanlara ve rahmet yağdırsın ölenlere...
    Cevapla
  • ümit okçu 8 yıl önce Şikayet Et
    ne güzel insan. şimdi cennette inşaallah.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!