Kimsesizler mezarlığına gömüldü

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde saldırıyı gerçekleştiren Şeyh Abdurrahman Alagöz, Gaziantep'te kimsesizler mezarlığına defnedildi.

Kimsesizler mezarlığına gömüldü
Kimsesizler mezarlığına gömüldü
GİRİŞ 05.08.2015 13:16 GÜNCELLEME 05.08.2015 13:16

Alınan bilgiye göre, Suruç'taki terör saldırısında canlı bomba olduğu belirlenen Alagöz'e ait 2 kol ve 2 bacağın yakınları tarafından alınmaması nedeniyle Cumhuriyet Savcılığı tarafından kimsesizler mezarlığına defnedilmesi kararlaştırıldı. Uzuvlar, mezarlık personeli tarafından gece gizlilik içerisinde defnedildi.

Öte yandan Kilis-Suriye sınırında terör örgütü DAEŞ militanları tarafından açılan ateş sonucu Astsubay Yalçın Nane'nin şehit edilmesinin ardından çıkan çatışmada öldürülen Mısırlı DAEŞ üyesinin cenazesi de yasal süre içerisinde alınmadığı için mezarlık personeli tarafından kimsesizler mezarlığında toprağa verildi.

Olaylar

Suruç'taki kültür merkezinde 20 Temmuz'da gerçekleşen terör saldırısında, biri tedavi gördüğü hastanede olmak üzere 33 kişi hayatını kaybetmiş çok sayıda kişi de yaralanmıştı.

Terör örgütü DAEŞ üyelerinin 23 Temmuz'da Kilis Dağ Hudut Karakolu'na ateş açması sonucu Astsubay Yalçın Nane şehit olmuş, 2 uzman çavuş yaralanmış, çıkan çatışmada ise bir DAEŞ mensubu ölü ele geçirilmişti.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı duygulandıran hediye!
Katar'dan Türkiye açıklaması: Onurlu duruşu takdir ediyoruz