Gümüşhane'den kısa kısa

 Gümüşhane Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen Toplantısı yapıldı.

Gümüşhane'den kısa kısa
Gümüşhane'den kısa kısa
GİRİŞ 05.08.2015 15:18 GÜNCELLEME 05.08.2015 15:18

Vali Yavuz Yücel başkanlığında, Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Vali Yardımcısı İsmail Özkan, İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar, Birlik Müdürü Zeynel Abidin Keleş, encümen üyeleri Zülfikar Bal, Reşit Ayaz ve Mustafa Gürbüz katıldı.

Önceki oturumda alınan kararlarla ilgili çalışmaların değerlendirildiği toplantı, köylere yapılması planlanan yatırımlarının görüşülmesinin ardından tamamlandı.

- Torul'da çevre düzenlemesi yapılıyor

Torul Belediyesi tarafından Harşit Çayı'nın çevresinde düzenleme gerçekleştiriliyor.

Belediye Başkanı Nidai Köroğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Harşit Çayı'nın çevre düzenlemesine yönelik geçen yaz uygulamaya koydukları çalışmayı DSİ'nin imkanlarıyla bu yıl da sürdürdüklerini belirtti.

Harşit Çayı için kanalizasyon ve arıtma projesi de hazırladıklarını vurgulayan Köroğlu, "Proje İller Bankası'nda ve yakın zamanda onaylanacak. Proje sayesinde çay böylelikle daha temiz hal alacak" ifadelerini kullandı.

Köroğlu, ilçede parke döşeme çalışmalarının ise Terminal mevkisinde devam ettiğini, ayrıca Atatürk Caddesi'nde atıl durumdaki parkta da yenileme çalışması yapıldığını kaydetti.

- Kelkit'te aquapark açılacak

Kelkit'te yenilenen aquapark cuma günü hizmete açılacak.

Kelkit Belediye Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, kış mevsiminde hasar gören 12 yaş altı çocuklara yönelik eğlence ve oyun amaçlı aquaparkın yenilendiği belirtildi.

Parktaki havuzun taban döşemesinin yenilendiği ifade edilen açıklamada, eğlence araçlarının da elden geçirildiği parkın cuma günü hizmete açılacağı kaydedildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'in saldırısı sonrası İran'dan peş peşe açıklamalar
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü